Yardım Hyperx cloud 3 yardım eder misiniz

Reaksiyon skoru
36
Merhabalar. 4 gün önce HyperX Cloud 3 aldım. 7.1'i kapatmak için HyperX NGENUITY indirdim, fakat kendi sesimi duyuyorum. Bunu nasıl kapatabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Evet hocam HyperX NGENUITY indirin "headset" tıklayın "MIC MONITORING" var hocam o açıksa kapatın her pc açıldığın da bu ayarı aç kapa yapmanız lazım
Böyle hocam aldığımda girdiğimde böyleydi

Ekler

• 1728781228544.png
    1728781228544.png
    1.3 MB · Hit: 414
Bende de aynı sorun var. Ben programı sildim ancak mik kullandığım zamanlarda bana da oluyor o.
USB yi tak çıkar yaptığımda düzeliyordu.

Hayır hocam kulaklığın dahili mikrofonu. Discord da sesliye girince kendi sesimi duyuyorum USB tak çıkar yapıyorum düzeliyor.
(PC açıldıktan sonra boştayken bir kez yapsam da işe yarıyor.)
Hocam, bende de öyle, ayarlar sıfırlanıyor. Ben de dediğim programdan yapıyorum, o özelliği aç kapa yapıyorum, düzeliyor.

Hocam birde nefes sorunu oluyor nefes sesimin bazı zaman gittiğini söylüyorlar onu nasıl çözerim
Hocam, bende de öyle, ayarlar sıfırlanıyor. Ben de dediğim programdan yapıyorum, o özelliği aç kapa yapıyorum, düzeliyor.
Hayır hocam kulaklığın dahili mikrofonu. Discord da sesliye girince kendi sesimi duyuyorum USB tak çıkar yapıyorum düzeliyor.
(PC açıldıktan sonra boştayken bir kez yapsam da işe yarıyor.)

Hocam birde nefes sorunu oluyor nefes sesimin bazı zaman gittiğini söylüyorlar onu nasıl çözerim
mikrofona sünger koymamışlar o yüzden oluyor. internetten kulaklık mikrofonlarının ucuna takılan süngerlerden alabilirsin. mikrofonun ağzına olan mesafeyi de biraz açarsan çözülür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mic pop filter olarak geçiyor. ses patlamalarını da azaltır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,706
Üyeler
185,790
Son üye
reis3535
Geri