Fifine H9 Vs Hyperx Cloud 3

Langer1

80+
Reaksiyon skoru
80
Merhaba 4 Bin tl bütçem var Fifine H9 ve Hyperx Cloud 3 arasında kaldım. Fifine H9 u biraz inceledim bazıları mikrofonun sesi çok boğuk geliyor diyor ve bass ve tizzleride gayet iyiymiş. fakat Hyperx Cloud 3 de müzik için vb çok kötü diyolar ne kadar eq yaparsan yap kötü diyorlar sizce hangisini almalıyım? başta Razer Blackshark V2 X almayı düşünüyordum fakat biraz daha bütçemi arttırdım.

Fifine

Arkadaşlar fifineyi alıcamda şimdi, itopyadan mı almalıyım iade gibi bir durum olursa sorun yaşatır mı?

Hocam baya araştırdım fifine h9 a karar verdim ya daha iyi diyorlar, itopyadan alırsam sorun yaşarmıyım sizce fifineyi

Son düzenleme:
peki sizce mchose x9 mu fifine h9 mu hocam yani cok kararsız kaldım sımdı yıne tam alacakken, fifine h9 hakkında cok fazla olumlu yorum var
x9 u ben kendim kullandığım için öneririm fifineyi fazla bilmiyorum

Merhaba 4 Bin tl bütçem var Fifine H9 ve Hyperx Cloud 3 arasında kaldım. Fifine H9 u biraz inceledim bazıları mikrofonun sesi çok boğuk geliyor diyor ve bass ve tizzleride gayet iyiymiş. fakat Hyperx Cloud 3 de müzik için vb çok kötü diyolar ne kadar eq yaparsan yap kötü diyorlar sizce hangisini almalıyım? başta Razer Blackshark V2 X almayı düşünüyordum fakat biraz daha bütçemi arttırdım.
atk neptun görüyorum baya çok fp deniyo onada bakabilirsin

fifine h9 aldım memnun kalırım umarım

Son düzenleme:
Geri