Razer Blackshark V3 Vs Hyperx Cloud 3s

K3R1M

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
191
Bütçe
7000
Halihazırda BlackShark v2X kablolu kullanıyorum, rahatlık için artık Wireless kullanmak istiyorum. Aman mükemmel ses kasayım müzikte de ses muazzam olsun gibi derdim yok, zaten Wireless ile bunlar beklenemez. FPS olarak sadece BF6 ve PUBG oynuyorum, daha çok hikayeli oyunlar oynarım, bazen de müzik dinleyip film/dizi izlerim. Biraz genel kullanım kulaklığı olacak. Bendekiyle tasarım aynı olduğundan Razer BlackShark v3'e daha yakınım, HyperX'i de epey öneren var. Siz hangisini önerirsiniz?

HyperX Cloud 3s
Razer BlackShark v3

Blackshark modelini kullanmadım ama cloud 3 ile valorantta çok güzel ses kasıyorum

Cloud 3s olarak değil Cloud 3 olarak var bende tavsiye üzere aldım ve çok memnunum
ses ve sürücü farkı yok galiba onlarda, 3s'te bluetooth yok diye biliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Razer kulaklıkların parasını hak ettiğini düşünmüyorum.Malzeme kaliteleri vasat.

Bilinmeyen zamanında foruma önerdiğim f/p değildi fakat şu an diğerleri yükselince

bu kulaklık en iyisi diyeblirim.Türkiye'ye ilk geldiğinde kablolu halini kullanmıştım çok tatmin edici bir kulaklıktı.
Değerlendirebilirim belki teşekkürler

Halihazırda BlackShark v2X kablolu kullanıyorum, rahatlık için artık Wireless kullanmak istiyorum. Aman mükemmel ses kasayım müzikte de ses muazzam olsun gibi derdim yok, zaten Wireless ile bunlar beklenemez. FPS olarak sadece BF6 ve PUBG oynuyorum, daha çok hikayeli oyunlar oynarım, bazen de müzik dinleyip film/dizi izlerim. Biraz genel kullanım kulaklığı olacak. Bendekiyle tasarım aynı olduğundan Razer BlackShark v3'e daha yakınım, HyperX'i de epey öneren var. Siz hangisini önerirsiniz?

HyperX Cloud 3s
Razer BlackShark v3
Nova 7p

ses ve sürücü farkı yok galiba onlarda, 3s'te bluetooth yok diye biliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Değerlendirebilirim belki teşekkürler
evet ses sürücüleri aynı bendeki model fiyat olarak biraz yüksekti diye hatırlıyorum ama blackshark kullanan birisinden de fikir alabilirsiniz

Geri