Bütçeyi biraz aşıp Razer Kraken TE alabilirsin.500-700 arası
7.1 i fark eder micloud alpha daha iyi ama artic 3 görünüş olarak iyi
Hocam Alpha daha iyi bundan yaBütçeyi biraz aşıp Razer Kraken TE alabilirsin.
![]()
Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah fiyatlarını Akakçe ile takip et! Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Anakartın nedir?Kulaklık almayı düşünüyorum ikiside aynı fiyatta sizce hangisi daha iyi ?
Anakartın iyiyse Alphayi yapiştir geç düşünme bile 7.1 falan faso fiso çok istersen alirsin hyperx in usb ses kartını olur biterKulaklık almayı düşünüyorum ikiside aynı fiyatta sizce hangisi daha iyi ?
İYİ DEĞİLBütçeyi biraz aşıp Razer Kraken TE alabilirsin.
![]()
Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah fiyatlarını Akakçe ile takip et! Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Cloud alphaKulaklık almayı düşünüyorum ikiside aynı fiyatta sizce hangisi daha iyi ?