bende cloud alpha var. Bana gayet rahat ve kaliteli geliyor fiyatı uygunsa kesinlikle alınır.2.el hyperx cloud alpha s almayı düşünüyorum.
Nasıl kulaklıktır kullanan öneren varmı
Aldığı fiyata satıyor. 1 yıl önce bu fiyatlardaydı zaten. Hırpalanmamışsa alınır.700 e buldum 1 yıl garantili faturalı yedek pedleri kullanılmamış
ben daha önceden kullandım fps oyunları için kusursuz diyebilirim700 e buldum 1 yıl garantili faturalı yedek pedleri kullanılmamış
Yok temiz duruyor , şuan 1.300 felan 700 iyi gibi daha iyi seçenek varmı bu fiyataAldığı fiyata satıyor. 1 yıl önce bu fiyatlardaydı zaten. Hırpalanmamışsa alınır.
Rahatmı, müzik kalitesi felan nasılben daha önceden kullandım fps oyunları için kusursuz diyebilirim
Artics 3 vardı indirim ile 700 e ama BilemiyorumBen ikincil el kulaklık tercih etmezdim. O kadar bütçen varken en azından cloud 2 falan denk getirebilirsin sanki.
Şuan anker q10 kullanıyorum müzik için almıştım oyundaysa mecbur onu kullandımBen ikincil el kulaklık tercih etmezdim. O kadar bütçen varken en azından cloud 2 falan denk getirebilirsin sanki.
rahatlık olarak bir arctis serisi olduğu söylenemez ama cloud 2 kullandıysan daha önceden aynı diyebilirim ses kalitesi olarak da gayet yeterli olduğunu düşünüyorum yalnız dip ses sorunu olabilir haberin olsun bunu bilerek alYok temiz duruyor , şuan 1.300 felan 700 iyi gibi daha iyi seçenek varmı bu fiyata
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rahatmı, müzik kalitesi felan nasıl
1300 TL felan şuan
Sanmıyorum, alınabilir bu700 iyi gibi daha iyi seçenek varmı bu fiyata