2 sene kadar kullandım güzel kulaklık 18 saat kadar sarjı gidiyor ancak kafan büyükse rahatsız olabilirsin. Ayrıca deri kulaklık beni terletiyordu cloud core 2 nin kutusundan çıkan kumaş ped ile kullanıyordum. Genelde ses seviyesi %60 larda kullanıyordum yeterli oluyor. Ben 950 tl gibi bir fiyata almıştım amazondan şuanki fiyatını hakkeder mi onu bilmiyorum.3-4k bütçe var kablosuz olması önemli
chatgptye sordum cloud 2 core wireles cloud core wirelesstan daha alt bir modelmis, cloud 2 core da 7.1 yokmuş
sizce bu kulaklık alınır mı
eyvallah hocam bunu alacağım sanırım2 sene kadar kullandım güzel kulaklık 18 saat kadar sarjı gidiyor ancak kafan büyükse rahatsız olabilirsin. Ayrıca deri kulaklık beni terletiyordu cloud core 2 nin kutusundan çıkan kumaş ped ile kullanıyordum. Genelde ses seviyesi %60 larda kullanıyordum yeterli oluyor. Ben 950 tl gibi bir fiyata almıştım amazondan şuanki fiyatını hakkeder mi onu bilmiyorum.
Hocam kulaklığı aldın mı cloud 2 Kore wireless i nasıl beğendin mi kulaklığı ben de almayı düşünüyorum deneyimlerini anlatırsan sevinirim3-4k bütçe var kablosuz olması önemli
chatgptye sordum cloud 2 core wireles cloud core wirelesstan daha alt bir modelmis, cloud 2 core da 7.1 yokmuş
Eğer taksit imkanın veya bütçeyi zorlama şansın varsa Cloud 3 S modeline bakabilirsin. İndirimlerle 5.5K civarına düşmüş. Banka kampanyası vs. 5K fiyatlara doğru alırsın.3-4k bütçe var kablosuz olması önemli