Hyperx cloud core wireless alınır mı

Elmeryy

80+ Silver
Reaksiyon skoru
949
3-4k bütçe var kablosuz olması önemli
chatgptye sordum cloud 2 core wireles cloud core wirelesstan daha alt bir modelmis, cloud 2 core da 7.1 yokmuş
sizce bu kulaklık alınır mı

chatgptye sordum cloud 2 core wireles cloud core wirelesstan daha alt bir modelmis, cloud 2 core da 7.1 yokmuş
2 sene kadar kullandım güzel kulaklık 18 saat kadar sarjı gidiyor ancak kafan büyükse rahatsız olabilirsin. Ayrıca deri kulaklık beni terletiyordu cloud core 2 nin kutusundan çıkan kumaş ped ile kullanıyordum. Genelde ses seviyesi %60 larda kullanıyordum yeterli oluyor. Ben 950 tl gibi bir fiyata almıştım amazondan şuanki fiyatını hakkeder mi onu bilmiyorum.

2 sene kadar kullandım güzel kulaklık 18 saat kadar sarjı gidiyor ancak kafan büyükse rahatsız olabilirsin. Ayrıca deri kulaklık beni terletiyordu cloud core 2 nin kutusundan çıkan kumaş ped ile kullanıyordum. Genelde ses seviyesi %60 larda kullanıyordum yeterli oluyor. Ben 950 tl gibi bir fiyata almıştım amazondan şuanki fiyatını hakkeder mi onu bilmiyorum.
eyvallah hocam bunu alacağım sanırım

Hocam kulaklığı aldın mı cloud 2 Kore wireless i nasıl beğendin mi kulaklığı ben de almayı düşünüyorum deneyimlerini anlatırsan sevinirim

Eğer taksit imkanın veya bütçeyi zorlama şansın varsa Cloud 3 S modeline bakabilirsin. İndirimlerle 5.5K civarına düşmüş. Banka kampanyası vs. 5K fiyatlara doğru alırsın.

Geri