Neler Yeni

Öneri HyperX Cloud Core Wireless alınır mı ?

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
Bütçe
1000
yaklaşık 3.5 yıldır Arctis 3 2019 Edition kullanıyorum ve genel olarak memnundum ama artık eskidi ve yıprandı ilk aldığımdan beri wireless kulaklık içimde kalmıştı keşke kablosuz olsaydı demiştim indirim bekliyordum bir süredir değiştirmek için aşırı sık oyun oynamam ama oynadığım zaman fps oyunları oynarım ve müzik performansı önemli benim çalışırken müzik açık oluyor sürekli HyperX Cloud Core Wireless amazonda indirimdeymiş sizce benim için mantıklı bir tercih olur mu

OrkunJJ

80+ Silver
yaklaşık 3.5 yıldır Arctis 3 2019 Edition kullanıyorum ve genel olarak memnundum ama artık eskidi ve yıprandı ilk aldığımdan beri wireless kulaklık içimde kalmıştı keşke kablosuz olsaydı demiştim indirim bekliyordum bir süredir değiştirmek için aşırı sık oyun oynamam ama oynadığım zaman fps oyunları oynarım ve müzik performansı önemli benim çalışırken müzik açık oluyor sürekli HyperX Cloud Core Wireless amazonda indirimdeymiş sizce benim için mantıklı bir tercih olur mu
7.1 bulunmuyor ama DTS yazılım ile 7.1 e yakın hatta kimine göre daha iyi ses deneyimi sunuyor. Kulak süngerleri kumaş değil deri. Sıcak havalarda terleme yapabilir. Fiyatı çok iyi almayı düşünüyorsanız kaçırmayın derim.

Fapdullah

80+
7.1 bulunmuyor ama DTS yazılım ile 7.1 e yakın hatta kimine göre daha iyi ses deneyimi sunuyor. Kulak süngerleri kumaş değil deri. Sıcak havalarda terleme yapabilir. Fiyatı çok iyi almayı düşünüyorsanız kaçırmayın derim.
200 lira daha ekleyip cloud Alpha ya da cloud 2 almak yerine bu mu sizce?

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

SadeceSeyf

80+ Gold
bence pek bi mantığı yok ki bu kulaklığı almaya niyetlenmemdeki en büyük sebep wireless olması
Mesaj otomatik birleştirildi:

dün sipariş verdim bu arada hayırlısı bakalım
Terleme yapıyor evet ama ses kalitesi muazzam bana göre

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
ulaştı mı elinize?
evet dün elime geçti şimdilik gayet memnunum arctis 3 den geçince en fark edilen özellik ses seviye oldu baya yüksek ses veriyor onun dışında malzeme kalitesini de ses kalitesini de beğendim ama oyunda deneme fırsatım olmadı daha 4-5 saat anca kullanabildim sonradan beğenmediğim bir şey olursa yazarım

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe
evet dün elime geçti şimdilik gayet memnunum arctis 3 den geçince en fark edilen özellik ses seviye oldu baya yüksek ses veriyor onun dışında malzeme kalitesini de ses kalitesini de beğendim ama oyunda deneme fırsatım olmadı daha 4-5 saat anca kullanabildim sonradan beğenmediğim bir şey olursa yazarım
Mikrofon kalitesi nasıl hocam

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
Mikrofon kalitesi nasıl hocam
onuda beğendim açıkçası profesyonel bişi beklememek lazım zaten yine arctis 3 le karşılaştırınca bi tık daha iyi gayet yeterli yani genel olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,954
Üyeler
168,713
Son üye
R1MBB1000
Top Bottom