Yardım HyperX Cloud III mikrofon sorunu?

Reaksiyon skoru
24
Selamlar aktif olarak Cloud 3 kullanıyorum kablolu modeli teamspeak üzerinden arkadaşlarımla konuştuğum zaman arka plan seslerini çok aldıklarını söylüyorlar uzağımda çalışan vantilatörün sesini bile alıyorlar bu durumu nasıl düzeltebilirim teamspeak üzerinden denemediğim ayar kalmadı?

Aynı sorun bende de var nasıl çözücez kendi yazılımını yüklemedim. Bazı ayarları devre dışı bıraktığı için. birde ses açma kapama tuşuna dokununca sol taraftan ses gidiyor.

Mikrofon seviyesini 85 e çekin

Selamlar aktif olarak Cloud 3 kullanıyorum kablolu modeli teamspeak üzerinden arkadaşlarımla konuştuğum zaman arka plan seslerini çok aldıklarını söylüyorlar uzağımda çalışan vantilatörün sesini bile alıyorlar bu durumu nasıl düzeltebilirim teamspeak üzerinden denemediğim ayar kalmadı?
RTX kartın varsa nvidia broadcast kullan

aynı sorunları birebir yaşıyorum.
Amazona yazıcam iade etmeyi düşünüyorum ama 2700 tl gibi fiyata almıştım üstüne 1.5 eklesem 4k ya düzgün kablosuz kulaklıklazım. Bundan memnum değilim hiç

TS3 ayarlarında belli bir ses seviyesi çıkarınca mikrofonun çalışmasını sağlayan ayarı yapabilirsiniz veya mikrofona pop-filter alırsanız engelleye bilir. Ben de cloud III var sadece instada dolaşırken reels videolarının sesleri gittiğini söylüyorlar ts ayarını yaptıktan sonra gitmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,958
Üyeler
187,909
Son üye
ekorak
Geri