Neler Yeni

HyperX Cloud Stinger Core Wireless alınır mı?

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Asla bu modele o kadar para vermezdim. Hem rahat değil hem de malzeme kalitesi çok iyi değil. Dandik geliyor gözüme.
Tronsmart shadow tercihim olurdu.

whoamii

80+ Silver
Asla bu modele o kadar para vermezdim. Hem rahat değil hem de malzeme kalitesi çok iyi değil. Dandik geliyor gözüme.
Peki hocam 2. elden buldum en fazla ne kadar verilir? Alınmasının üzerinden neredeyse 10 ay geçmiş ve satıcı çok kullanmadığını iddia ediyor.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Peki hocam 2. elden buldum en fazla ne kadar verilir? Alınmasının üzerinden neredeyse 10 ay geçmiş ve satıcı çok kullanmadığını iddia ediyor.
Şahsen max 350 400 verirdim.

whoamii

80+ Silver
Şahsen max 350 400 verirdim.
Pedlerinin süngerimsi yapıda olmasından dolayı böyle bir model almak istiyorum, deri pedler bence aşırı terletiyor o yüzden bu modele döndüm ancak bulunduğum şehirdeki satıcılar kendi kullandıkları kulaklıkları sıfır fiyatından daha pahalıya satıyor :D Mesela bu kulaklığın satıcısı da 800tl istedi, geçen gün birisi de 1 yıl kullanılmış Void Elite Wireless'e 1000tl istedi... Bu kulaklığı almayı düşünüyorum ama umarım pişman etmez.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önerdiğiniz kulaklığı ilk kez görüyorum hocam ağırlıklı olarak fps oyunları oynuyorum üzmez demi bu kulaklık.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Önerdiğiniz kulaklığı ilk kez görüyorum hocam ağırlıklı olarak fps oyunları oynuyorum üzmez demi bu kulaklık.
Üzmez, alternatif olarak Fury-x de düşünebilirsiniz.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
Hayırlı olsun. Beklentinizi karşılayacaktır:)
Hocam kulaklık geldi ses kalitesi malzeme kalitesi gayet iyi bağlantıda kopma vs de yaşamadım ancak kulaklık sarj olmuyor type c kabloyu pc ye, telefon sarj aletine farklı kablolar ile tek tek denedim kulaklık açık veya kapalı da denedim ama sarj olmuyor iade talebi oluşturdum mecburen.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Hocam kulaklık geldi ses kalitesi malzeme kalitesi gayet iyi bağlantıda kopma vs de yaşamadım ancak kulaklık sarj olmuyor type c kabloyu pc ye, telefon sarj aletine farklı kablolar ile tek tek denedim kulaklık açık veya kapalı da denedim ama sarj olmuyor iade talebi oluşturdum mecburen.
Dostum sarji dolu olabilir mi? Ilk önce sorun üzerine talep oluşturun basit bir çözümü olabilir.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
Dostum sarji dolu olabilir mi? Ilk önce sorun üzerine talep oluşturun basit bir çözümü olabilir.
1.5 2 saat kadar kullanıp taktım garanti belgesindeki firmaya mail attım kabloyu taktığınızda direk sarj etmeye başlaması lazım dedi zaten her türlü şeyi denedim ama maalesef olmadı iade ettim zaten.

Top Bottom