Hyperx Clutch Gladiate Gamepad nasıl?

StormWix

80+
Reaksiyon skoru
3
Dostlar hayatımda hiç kol kullanmadım. İlk defa alıcam ve fazlada bütçem yok. Bu kolun yorumları falanda iyi gözüküyor. Hiç kullanan varmı alınır mı? Fifa oynıcam ama diğer oyunlarıda kolla oynamak istiyorum artık.

Ekler

• 12843.webp
    12843.webp
    56 KB · Hit: 16
Fifa oynayacaksanız joystickleri hall effect olan bir model almanız lazım. Yoksa kısa süre sonra stick drift problemi ortaya çıkar tamir ettirmek zorunda kalırsınız. (Stick drift: Joysticklerin kendiliğinden sağa sola çekmesi)

Bütçeniz 1.500 TL'nin altındaysa şu alttaki 2 gamepad'den birini almanız daha iyi olur. Markalara takılmayın. İkisi de çok kullanılan EasySMX X15 markalı modelin fason üretimleridir. Bizim Türk firmalar üzerine kendi logolarını bastırmışlar ama ürünün orijinali iyi olduğu için her türlü HyperX'ten daha uzun ömürlüdürler.

Fifa oynayacaksanız joystickleri hall effect olan bir model almanız lazım. Yoksa kısa süre sonra stick drift problemi ortaya çıkar tamir ettirmek zorunda kalırsınız. (Stick drift: Joysticklerin kendiliğinden sağa sola çekmesi)

Bütçeniz 1.500 TL'nin altındaysa şu alttaki 2 gamepad'den birini almanız daha iyi olur. Markalara takılmayın. İkisi de çok kullanılan EasySMX X15 markalı modelin fason üretimleridir. Bizim Türk firmalar üzerine kendi logolarını bastırmışlar ama ürünün orijinali iyi olduğu için her türlü HyperX'ten daha uzun ömürlüdürler.

Taksitli almaya karar verdim. Onun için Gamesir Novalite almayı düşünüyorum. Baya beğeniliyor gördüğüm kadarıyla bu marka. Bu arada Fifayı kariyer modunda oynayacağım. Online oynamıycam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,169
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri