Neler Yeni

HyperX FURY ramler sahte çıktı!

kroix11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
yasin şahin
satıcıyla iletişime geçtim. yoğunluktan bir karışıklık olmuş, gönderin yenisini yollayalım diyor.

kutunun üzerinde cl16 yazıyor zaten. etiket üzerindeki model no araştırınca da cl16 çıkıyor. zaten cl22 olan bi 3200mhz ram modeli yok.
sahte oldugunu söylüyorum ama sahte ürün sattıgının farkında da değil bence. ya da yedirebildiğine yediriyor.
ayak üstü yanlıslık he laflara bak markanın

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Ömer Murat KARACA
iade talebi oluşturdum. umarım reddedilmez. öyle bir şey olmaz değil mi?
Mağaza reddederse müşteri hizmetlerini arayın. Seve seve mağazaya iade aldıracaklardır. Zamanında bana sahte gelen RAM'de N11 el atmıştı duruma.

Ysuflix

80+ Gold

Babangida Babayaro

80+ Bronze
Kingston markalı ürünleri alırken bin kere düşünün . Nisan'da n11 den aldığım kşngston ramler de sahte çıktı . Satıcı iade aldı. Almayın kingston ürünlerini . Piyasada sahtesi çok fazla .

Ysuflix

80+ Gold

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Geçmiş olsun N11 üzerinden elektronik ürün almam ben şahsen
N11 bir pazaryeri, aynı Trendyol, Pazarama, Hepsiburada, Amazon vb gibi. Satıcı temiz ve güvenilir olduktan sonra sorun çıkmaz. Genelleme yapmak doğru değil. Ben yıllardır N11 den alış veriş yaparım ve sorun yaşamadım henüz. 2-3 hafta kadar önce N11 den 2 tane 3600 mhz CL18 Team T-force Vulkan ram aldım ve satıcısı incehesaptı, her şey sorunsuz gerçekleşti.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,588
İsim
Emre
Discord
necromancerr
N11 bir pazaryeri, aynı Trendyol, Pazarama, Hepsiburada, Amazon vb gibi. Satıcı temiz ve güvenilir olduktan sonra sorun çıkmaz. Genelleme yapmak doğru değil. Ben yıllardır N11 den alış veriş yaparım ve sorun yaşamadım henüz. 2-3 hafta kadar önce N11 den 2 tane 3600 mhz CL18 Team T-force Vulkan ram aldım ve satıcısı incehesaptı, her şey sorunsuz gerçekleşti.
Doğru diyorsunuzda bende n11 e karşı elektronik konusunda bir antipatiklik oluştu onun harici zaten alışveriş yaptığımız bir yer ki mümkün olduğunca indirim kovalayıp elden almaya çalışıyorum elektronikte

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Geçmiş olsun. İade talebi oluştururken sahte vs. demeyin, ürün hoşuma gitmedi ihtiyacım kalmadı falan diye belirterek iade oluşturun. Sorunsuzca iadenizi aldıktan sonra ürün yorumlarına falan yazın ki başka insanlar da aldanıp almasın. Büyük sevap işlersiniz. :)

Eranex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Semih Güzey
valla iade talebi oluştururken sahte ürün gönderildi falan yazdım. ürünün verilerini de ekledim görsel olarak. hani olur da kabul etmezse n11 duruma el atsın diye. ama satıcı da iadeyi kabul edeceğini söyledi. bakalım inşallah sorunsuz tamamlanır süreç.

Top Bottom