- Konu Sahibi Konu Sahibi
evetAPP100 herkes için mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
fiyatlar aynı mı sence? hyper x daha pahalı normalde ama indirimle şuan 439 lira o yüzden sorgulamadan alın.
evetAPP100 herkes için mi
fiyatlar aynı mı sence? hyper x daha pahalı normalde ama indirimle şuan 439 lira o yüzden sorgulamadan alın.
haklısın ama speed mousepad alacaklar alsın hız ve kontrol ıcın baska mousepadler baksınevet
Aradaki fark; kumaş farkı, Ömür farkı ve kullanım farkı. bu mouse pad daha kaygan ve kararlılığı arttırıyor. denemeden anlatmsı zor. bimden aldığım mouse pad .ok fazla tutuyor mousu ve hareketimi kısıtlıyor.Hocam bilgisayarcı dan aldığımız ve bu mouse pad farkı ne
hybrid olarakta geçiyor dostumhaklısın ama speed mousepad alacaklar alsın hız ve kontrol ıcın baska mousepadler baksın
marka speed olarak belırtmıs hybrıdse ıyı ozamanAradaki fark; kumaş farkı, Ömür farkı ve kullanım farkı. bu mouse pad daha kaygan ve kararlılığı arttırıyor. denemeden anlatmsı zor. bimden aldığım mouse pad .ok fazla tutuyor mousu ve hareketimi kısıtlıyor.
hyrbid olarakta geçiyor dostum
Youtube incelemelirinde alanlar hrybrid olduğunu söylüyor.marka speed olarak belırtmıs hybrıdse ıyı ozaman
ozamansa ıyı fıyat ama gunluk ıcın alınmaz bence fps oyunu alacaklar alsınYoutube incelemelirinde alanlar hrybrid olduğunu söylüyor.
Dostum bu mouse pad zaten günlük kullanım için değilki.ozamansa ıyı fıyat ama gunluk ıcın alınmaz bence fps oyunu alacaklar alsın
belırttım zaten fps oyuncuları alsın dıye ıyı aksamlarDostum bu mouse pad zaten günlük kullanım için değilki.
klassemı hyoung bumu acabaYıllaaar önce almıştım bunu bayağı eski bir model. Bu fiyatı hak edeceğini açıkçası pek sanmıyorum.
orjinal olduğuna emin misiniz? sahtesi çokYıllaaar önce almıştım bunu bayağı eski bir model. Bu fiyatı hak edeceğini açıkçası pek sanmıyorum.
oyun içinse net buklassemı hyoung bumu acaba
O zamanlar sahtesi bile yoktu yeni modeldi zatenorjinal olduğuna emin misiniz? sahtesi çok
oyun içinse net bu
bakalım sipariş verdim bunu öneren kanalda çok nasıl performans alacağım acabaO zamanlar sahtesi bile yoktu yeni modeldi zaten