Hocam haklısınız ama benim aradığım kasa aynı başlıkta belirttiğim kasayla aynı dizaynda çünkü zaten şu an attığınız tarzda bir kasa kullanıyorum2000tl ye böyle bir kasayı alamazsın bunu al kötü değil yani hava akışı https://www.smallman.com.tr/dark-ma...dirme&utm_campaign=Akakce-Yonlendirme&v=1.8.5
Rush Savage kullanıyorum önünde ve arkasında fan takılı hocam işimi görsün diye almıştımBu kasaya benzeyen kasa yok bunu almak istiyorsan 5k filan lazım ayrıca senin kasan ne şuan merak ettim
ilk attığım kasada dikey ekran kartı desteği var ama istersen şunada bakabilirisin dikey ekran kartı desteği yok amaRush Savage kullanıyorum önünde ve arkasında fan takılı hocam işimi görsün diye almıştım
Bu kasanın dikey ekran kartı desteği yok mudur ki acabaLian Li O11 Dynamic Mini Black O11D MINI-X Temperli Cam USB 3.1 Type-C Siyah ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa : Lian-Li: Amazon.com.tr: Bilgisayar
Lian Li O11 Dynamic Mini Black O11D MINI-X Temperli Cam USB 3.1 Type-C Siyah ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa : Lian-Li: Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu üstte ki kasayı alacağım gibi hocam söylediğim her işi görüyor sanırsam
Dikey ekran kartı desteği var
360mm radyatör desteği ve ATX anakart desteği var
Hocam iyi niyetinizden şüphem yok beni yanlış anlamayın ama fanları önde olan bir kasa istemiyorum şuanilk attığım kasada dikey ekran kartı desteği var ama istersen şunada bakabilirisin dikey ekran kartı desteği yok ama
Lian-Li LANCOOL 215 Midi Tower - ARGB, sertleştirilmiş cam, siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Lian-Li LANCOOL 215 Midi Tower - ARGB, sertleştirilmiş cam, siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
That's what I'm saying2000 TL'ye hem de Türkiye'de ona benzeyen düzgün bir kasa olduğunu sanmıyorum.
Ona SFX güç kaynağı gerekiyor ufak olandan.Üstte attığım Lion Li güzel değil mi benzer bir kasa