bahtsizbedevi23
80+ Bronze
Yarın 8 buçukta uçak ile seyahat edecem valizimde parfüm saç spreyi deodorant cımbız gibi şeyler var uçağa alinir mi yoksa çıkartayım mı valizden. (Firma Thy)
Kabin valizi miYarın 8 buçukta uçak ile seyahat edecem valizimde parfüm saç spreyi deodorant cımbız gibi şeyler var uçağa alinir mi yoksa çıkartayım mı valizden. (Firma Thy)
Ağırlık olarak kabin valizi olabilir ama yanımda biri daha var onun eşyaları uçak bagajina gidecek bende kendi valizimi onun valizi ile beraber uçak bagajina gondericemKabin valizi mi
Uçak teknik sorunları bulamadım ve hemen uyumam lazım diye seçtim hocam çok özür dilerim böyle bir kural ihlali yaptığım icinPC teknik sorunlarıyla bu konunun ne alakası var?
Deodorant, saç spreyi, şampuan tarzı sıvı ve yanıcı maddeleri uçakta kabine almıyorlar çöpe atarlar arkadaşınızın valizine atın kabin altına gidiyorsa bagajıYarın 8 buçukta uçak ile seyahat edecem valizimde parfüm saç spreyi deodorant cımbız gibi şeyler var uçağa alinir mi yoksa çıkartayım mı valizden. (Firma Thy)
hocam peki helva tarzı şeyler?Deodorant, saç spreyi, şampuan tarzı sıvı ve yanıcı maddeleri uçakta kabine almıyorlar çöpe atarlar arkadaşınızın valizine atın kabin altına gidiyorsa bagajı
Kabine sokamaz normal bagaj için geçerli o kuraldeodorant parfüm vs. onlarda 50ml hakkınız var
Konuyu 1 sene önce açmıştım birisi hortlatmış tekrar valla valize ne var ne yok doldurdum sorun çıkmadı.yanına alamazsın bu ürünleri