Neler Yeni

İtopyayi Kiniyoruz.. Altyapisiz Si̇tesi̇ Yüzünden 1 Adim Bi̇le İlerleyemedi̇k

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
WİNDOWS 11 Lİ MONSTER BİLGİSAYARDAN DA BAĞLANAMADIK DAHA NASIL Bİ PC OLMALI Kİ İNSANLAR ALABİLMİŞ ?
Monster olmasıyla veya Windows 11 olmasıyla alâkasını çözemedim hâla siteye girmenin.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,248
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
madem ki dandik bi internet siteniz var ne diye büyük işlere kalkışırsınız ? adres seçimi ekranını görebilene aşk olsun daha sepete ekleyemeden site çöktü.. KINIYORUZ
Bir de bu aralar çok fazla sakat olay gördüm orda.
Kimseye önermiyorum artık orayı

WhoCares

80+ Gold
Eleştiri yapmak neden boş yapmaktır?
çünkü boş eleştiri ilk defa mı sistem çıkıyor itopyadan yada DA ilk defamı sistem çıkarıyor ? aynı şeyleri yazmaktan bıkmadınız adamlar nekadar yükseltsede trafiği DA bilinirliği hergeçen artıyor ve ihtiyacı olan yada olmayan kişi sayısı artiyor

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,242
İsim
Diyarhan
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
İTOPYA nın Tepkisi

Cesur49

80+ Bronze
çünkü boş eleştiri ilk defa mı sistem çıkıyor itopyadan yada DA ilk defamı sistem çıkarıyor ? aynı şeyleri yazmaktan bıkmadınız adamlar nekadar yükseltsede trafiği DA bilinirliği hergeçen artıyor ve ihtiyacı olan yada olmayan kişi sayısı artiyor
Bu da boş bir cevap o zaman. İnsanlar eleştirebilir. Önlem alınabilecekse alınmalıydı, altyapı geliştirilmeliydi vs. Bunları talep ediyor insanlar saatlerce bilgisayar başında hayalindeki sistemi almak için vakit öldürmek istemiyorlar. Neden insanları anlamakta zorlanıp hemen karşı saldırıya geçiyorsunuz? Stok bitiyorsa da bir an önce bitsin yeter ki erişim olsun isteniyor.

NespaY

80+ Silver
Ya bi buraya bakıyorum da ülkede ne kadar çok koyun var linçlenen bir şey varsa hiç sebebini bile öğrenmeden linçleyecek kişiler var yazık ki ne yazık

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı
Arkadaşlar
Zamanında DA'nın çıkardığı sistemi almayı denedim itopyadan
Sistemin ne zaman çıkacağıyla ilgili bir saat verilmemişti
Sistemi almaya ilk girenlerden biri bendim çıkacağı saati tahmin edip
Ona rağmen alamadım pek umutlanmayın bence de

BALLarDOES

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ali bey
tam bi rezillik otur uğraşş durr babam :D

okanaltunbas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Okan Altunbaş
tam 2 sene önce MD2 yi aldığımda da aynısı olmuştu rezil bir site bu konuda

sefaasdd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
sefa
Ya bi buraya bakıyorum da ülkede ne kadar çok koyun var linçlenen bir şey varsa hiç sebebini bile öğrenmeden linçleyecek kişiler var yazık ki ne yazık
yahu ne alakası var dostum site çöktüyse eleştiririz adamların o kadar parası varsa sponsporluk yerine altyapısını güçlendirsin ne var yani eleştirmekte mi koyunluk oldu ?

Top Bottom