Cesur49
80+ Bronze
Eleştiri yapmak neden boş yapmaktır?boş yapmayın ya alınca oh oh alamayınca kınıyoruz
Eleştiri yapmak neden boş yapmaktır?boş yapmayın ya alınca oh oh alamayınca kınıyoruz
Sitenin makinesi senin isteğine cevap verememesinden kaynaklıinternetim de kötü değil knka başka ne kaldı
Monster olmasıyla veya Windows 11 olmasıyla alâkasını çözemedim hâla siteye girmenin.WİNDOWS 11 Lİ MONSTER BİLGİSAYARDAN DA BAĞLANAMADIK DAHA NASIL Bİ PC OLMALI Kİ İNSANLAR ALABİLMİŞ ?
Bir de bu aralar çok fazla sakat olay gördüm orda.madem ki dandik bi internet siteniz var ne diye büyük işlere kalkışırsınız ? adres seçimi ekranını görebilene aşk olsun daha sepete ekleyemeden site çöktü.. KINIYORUZ
çünkü boş eleştiri ilk defa mı sistem çıkıyor itopyadan yada DA ilk defamı sistem çıkarıyor ? aynı şeyleri yazmaktan bıkmadınız adamlar nekadar yükseltsede trafiği DA bilinirliği hergeçen artıyor ve ihtiyacı olan yada olmayan kişi sayısı artiyorEleştiri yapmak neden boş yapmaktır?
neden hocamGSKİLL RAM ekleyerek satın aldım.
Bu da boş bir cevap o zaman. İnsanlar eleştirebilir. Önlem alınabilecekse alınmalıydı, altyapı geliştirilmeliydi vs. Bunları talep ediyor insanlar saatlerce bilgisayar başında hayalindeki sistemi almak için vakit öldürmek istemiyorlar. Neden insanları anlamakta zorlanıp hemen karşı saldırıya geçiyorsunuz? Stok bitiyorsa da bir an önce bitsin yeter ki erişim olsun isteniyor.çünkü boş eleştiri ilk defa mı sistem çıkıyor itopyadan yada DA ilk defamı sistem çıkarıyor ? aynı şeyleri yazmaktan bıkmadınız adamlar nekadar yükseltsede trafiği DA bilinirliği hergeçen artıyor ve ihtiyacı olan yada olmayan kişi sayısı artiyor
yahu ne alakası var dostum site çöktüyse eleştiririz adamların o kadar parası varsa sponsporluk yerine altyapısını güçlendirsin ne var yani eleştirmekte mi koyunluk oldu ?Ya bi buraya bakıyorum da ülkede ne kadar çok koyun var linçlenen bir şey varsa hiç sebebini bile öğrenmeden linçleyecek kişiler var yazık ki ne yazık