Neler Yeni

Çözüldü✓ İ3-10100F İçin Ekran Kartı Önerisi

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Linux, Gitar, Müzik, Resim, Pc farkettim de baya da varmış.
Merhaba arkadaşlar;

Ben yılbaşından önce bir ekran kartı almak istiyorum artık çünkü benim ki gerçekten sıkıntı çıkartıyor. Sistemimi darboğaz etmeyecek F/P bir ekran kartı arıyorum. Diğer forumlara ve donanım arşivi forumda çok fazla fikir ayrıcalığı var RX6600 çoğunlukla öneriliyor ancak insanlar RTX almamı söylüyor pek fazla bilgim olmadığı için hangisi tercih edeceğimi bilemiyorum yardımcı olursanız öneride bulunursanız sevinirim..

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar;

Ben yılbaşından önce bir ekran kartı almak istiyorum artık çünkü benim ki gerçekten sıkıntı çıkartıyor. Sistemimi darboğaz etmeyecek F/P bir ekran kartı arıyorum. Diğer forumlara ve donanım arşivi forumda çok fazla fikir ayrıcalığı var RX6600 çoğunlukla öneriliyor ancak insanlar RTX almamı söylüyor pek fazla bilgim olmadığı için hangisi tercih edeceğimi bilemiyorum yardımcı olursanız öneride bulunursanız sevinirim..
İşlemci biraz darboğaz yapabilir ama yine de o sisteme RX 6600 öneririm. Tam bir F/P kralı kendisi.

Veya uygun fiyata (5000-5500 arası) bulursan RTX 3050 de o işlemciyle iyi gider.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Kerem Eldes
İşlemci biraz darboğaz yapar ama en ucuz rtx 6600 den 1-2k pahalı ve daha kötü performans veriyorlar.

VisnaSuyu

80+
Merhaba arkadaşlar;

Darboğaz yapar fakat ölümcül derecede yapmayacağını düşünüyorum.

Rx6600 güzel kart fakat amd’nin yazılımı rezalet dolayısıyla kimseye ne al derim nede alma.

Nvidia kartlara gelirsek bütçen nedir bilmiyoruz belirtseydin bi öneride bulunabilirdik.

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Darboğaz yapar fakat ölümcül derecede yapmayacağını düşünüyorum.

Rx6600 güzel kart fakat amd’nin yazılımı rezalet dolayısıyla kimseye ne al derim nede alma.

Nvidia kartlara gelirsek bütçen nedir bilmiyoruz belirtseydin bi öneride bulunabilirdik.
Kusura bakmayın belirtmemişim bütçe 5-6K
Mesaj otomatik birleştirildi:

Binevi bende amd yazılımını sevmediğimden ve oyun desteği bakımından RTX düşünüyorum da yine de herkes F/P olarak en iyi RX6600 diyor o beni acabaya itiyor

VisnaSuyu

80+
Kusura bakmayın belirtmemişim bütçe 5-6K

Binevi bende amd yazılımını sevmediğimden ve oyun desteği bakımından RTX düşünüyorum da yine de herkes F/P olarak en iyi RX6600 diyor o beni acabaya itiyor
Sorun yaşayanı var yaşamayanı var. Daha öncede amd yazılımını kullandım durmadan çökmesi siyah ekranı derken adamı bezdiriyor. Hele bazı oyunlarda otomatik kaydetme yok işte o zaman kanser oluyor insan.

Bütçe hiç çıkmaz diyosan 6600 iyi bi seçenek yok ben zorlarım dersen 3060 alır 7-8 yıl keyfine bakarsın hocam.

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçeyi zorlasam hangi markanın 3060 ını önerirsin peki benim de gönlüm 3060 dan yana çünkü. Bir de şu sıkıntı çıkartır mı anakart yüzünden ramlar 2666hz de çalışıyor bu darboğaz olarak etkiler mi?

Birde yanlış hatırlamıyorsam herkes 3060 a çok darboğaz olur diyordu max 2060 kullanılabilir diyorlar bu sizce doğru mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,403
Üyeler
163,490
Son üye
commonder
Top Bottom