omer_akalinnn
80+
Sizce burdaki ramlerden hangisini seçmeliyim biliyorsunuz ki i310100f maks. 2666mhz destekliyor
işlemci max 2666 destekliyor3200 mhz olan da daha iyi bir performans olmaz mı yoksa cl değerine göre mi seçtiniz?
3.üncü olanAlıntıyı görüntüle
Sizce burdaki ramlerden hangisini seçmeliyim biliyorsunuz ki i310100f maks. 2666mhz destekliyor
ayn onu bnde biliyorum da kafam karıştı bi an :dişlemci max 2666 destekliyor
İntelde Z serisi anakartlar hariç MHz'nin önemi nerdeyse hiç yoktur, CL değerine bakılır.3200 mhz olan da daha iyi bir performans olmaz mı yoksa cl değerine göre mi seçtiniz?
İşlemciniz 2666 destekliyor en fazla.3200 mhz olan da daha iyi bir performans olmaz mı yoksa cl değerine göre mi seçtiniz?
3200 mhz da çalıştıramayacağı için bir performans farkı oluşturmaz CL değeri yüksek olan daha mantıklı olucaktır.3200 mhz olan da daha iyi bir performans olmaz mı yoksa cl değerine göre mi seçtiniz?
cl değeri ne kadar düşükse o kadar iyi hocamayn onu bnde biliyorum da kafam karıştı bi an :d
hocam ben düşük cl değeri olan daha iyi diye biliyorum3200 mhz da çalıştıramayacağı için bir performans farkı oluşturmaz CL değeri yüksek olan daha mantıklı olucaktır.
Sanırım bi anlık yanlış söyledi bnde düşük olan daha iyi diye biliyorumcl değeri ne kadar düşükse o kadar iyi hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam ben düşük cl değeri olan daha iyi diye biliyorum
CL diğer adıyla Gecikme Süresi Column Address Strobe Latency yada Cas Latency olarak geçiyor. Bu değer ne kadar düşük olursa bellek o kadar hızlıdır.Sanırım bi anlık yanlış söyledi bnde düşük olan daha iyi diye biliyorum