400w yeterli olacaktır.öncelikle Selam Aleyküm, i3 10100F + Gtx 1650 Minumum kaç Watt Psu gerekir?
Hayla almadım ekran kartini neden degisdiriyim?400w yeterli olacaktır.
Sistemi daha almadıysanız ekran kartını değiştirin
GTX 1650 Serisi 1050ti'dan bile daha kötü performans veren bir seri. daha uygun fiyata daha iyi kartlar var. Sıfır mı alıyorsunuz 2. el mi? Yardımcı olmak isterim sizeHayla almadım ekran kartini neden degisdiriyim?
Sıfır alacamGTX 1650 Serisi 1050ti'dan bile daha kötü performans veren bir seri. daha uygun fiyata daha iyi kartlar var. Sıfır mı alıyorsunuz 2. el mi? Yardımcı olmak isterim size
Bütçeniz ne kadar hangi siteden alacaksınız? Türkiyede iseniz birkaç öneri yapayım size. Bütçeniz nedir ayrıca?Sıfır alacam
Ben Azerbaycanlıyım, sistemi simdilik değil 3 4 yıla almağı düşünüyom belkide 3 4 yıla sistem eskirnxDBütçeniz ne kadar hangi siteden alacaksınız? Türkiyede iseniz birkaç öneri yapayım size. Bütçeniz nedir ayrıca?
Sıfır alacam
Bu karta göz atmanızı öneririmITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Ben Azerbaycanlıyım, sistemi simdilik değil 3 4 yıla almağı düşünüyom belkide 3 4 yıla sistem eskirnxD
Ben zaten pc amerikadan toplayacam burda pc çok pahalı amerikadan ucuz geliyor ben pc oyun oynamak ve Game Developer için topluyomNeredeyse bu fiyata rx6600 var değmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçe sorunu mu? Eğer öyle ise düşük bütçeli çok güzel sistemler dizilebilir dilerseniz onun için de yardımcı olabilirim.
Anladım. Azerbaycanda da türkiyeye göre ucuz diye biliyorum parçalar. 2. elde güzel bir sistem toplamayı denememi istermisiniz? bazı insanlar maddi olarak sıkışmamak için 3 4 yıl geciktirebiliyorlar bilgisayar almayı. Ben ise çok düşük fiyatlara toplayarak onlara yardım ediyor 3 4 yıl beklememelerini sağlıyorum. Eğer sizin de durumunuz buna benzer ise yardım edebilirimBen zaten pc amerikadan toplayacam burda pc çok pahalı amerikadan ucuz geliyor ben pc oyun oynamak ve Game Developer için topluyom
Yok yinede Cevapladıgın için çok TeşekkürlerAnladım. Azerbaycanda da türkiyeye göre ucuz diye biliyorum parçalar. 2. elde güzel bir sistem toplamayı denememi istermisiniz? bazı insanlar maddi olarak sıkışmamak için 3 4 yıl geciktirebiliyorlar bilgisayar almayı. Ben ise çok düşük fiyatlara toplayarak onlara yardım ediyor 3 4 yıl beklememelerini sağlıyorum. Eğer sizin de durumunuz buna benzer ise yardım edebilirim