Performans farkı var. ~15-20 FPS falan fark ediyordu yanılmıyorsam.3060 12gb ve 8 gb arasındaki fark ne hocalar
ileride vram sıkıntısı cekecek 8gb kartlar o ne oluyorPerformans farkı var. ~15-20 FPS falan fark ediyordu yanılmıyorsam.
Taksit yarın farklı olabilir.Tüm subeler icin gecerli mi
Doğrudur hocam ama LOL, CSGO 2, Assasin Creed serisi benim için yeterli. Yetmez mi ?O ekran kartı iyi değil. RX 6600'den bile zayıf.
AC'nin son oyunlarini bilmiyorum fakat diğerlerine rahatlıkla yeter. Yine de insan 12GB 3060'i arıyor yani, sadece VRAM'den ibaret değil, %20 civari performans farki var.Taksit yarın farklı olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doğrudur hocam ama LOL, CSGO 2, Assasin Creed serisi benim için yeterli. Yetmez mi ?
Oyunlar için yeterli olur. O fiyata daha iyileri var demek istedim.Doğrudur hocam ama LOL, CSGO 2, Assasin Creed serisi benim için yeterli. Yetmez mi ?
Çok teşekküler bu da araba meselesi gibi oluyor hocam 500 daha ver 12 ram olsun bende isterdim inanın ama hiç PC yok arkadaşlardan uzaklaştık, kaliteli oynayalım yeterli modundayımAC'nin son oyunlarini bilmiyorum fakat diğerlerine rahatlıkla yeter. Yine de insan 12GB 3060'i arıyor yani, sadece VRAM'den ibaret değil, %20 civari performans farki var.
Teşekkürler hocam, elbet vardır ama hiç bir yer maalesef Peşin fiyatına 9 taksit yapmıyor. İlerde zamanla yükseltiriz. Olmaz mıOyunlar için yeterli olur. O fiyata daha iyileri var demek istedim.
Daha iyi aslında bende ilerde daha iyi ekran kartlı sisteme geçerimvideoyu izledim de işlemci kullanımları uçuk bu sistem için
Rica ederim hayirli olsun, supheniz olmasın pisman etmez yine. Zaten yasadigimiz ulke belli piyasa belli, uzun vadede teknolojik urunden zararla cikmak imkansiza yakin.Çok teşekküler bu da araba meselesi gibi oluyor hocam 500 daha ver 12 ram olsun bende isterdim inanın ama hiç PC yok arkadaşlardan uzaklaştık, kaliteli oynayalım yeterli modundayım
Teşekkürler hocam, elbet vardır ama hiç bir yer maalesef Peşin fiyatına 9 taksit yapmıyor. İlerde zamanla yükseltiriz. Olmaz mı
Daha iyi aslında bende ilerde daha iyi ekran kartlı sisteme geçerim
Kesinlikle katılıyorum. çok teşekkür ederim.Rica ederim hayirli olsun, supheniz olmasın pisman etmez yine. Zaten yasadigimiz ulke belli piyasa belli, uzun vadede teknolojik urunden zararla cikmak imkansiza yakin.