gtx 1080Windows kullanıyorsan ve 20 yıl önceki ekran kartını takmadıysan işletim sistemi sana görüntü verecek driverları hallediyor zaten. Ekran kartı modeli nedir?
bir de bu şekilde karıncalanma oluyor hdmi deWindows kullanıyorsan ve 20 yıl önceki ekran kartını takmadıysan işletim sistemi sana görüntü verecek driverları hallediyor zaten. Ekran kartı modeli nedir?
Diğer giriş-çıkışlarda sorun yoksa kablo veya monitör yüzünden olabilir. Şuan windows ekranını görebiliyor musunuz yoksa hiç mi görüntü yok?gtx 1080
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir de bu şekilde karıncalanma oluyor hdmi de
gpuda sorun yok deneyip aldım, idareten adlığım geforce 210 dandik bi kart takılı şuan o otomatik kurdu görüntüyü ondan alıyorm bu 1080 kurmadıDiğer giriş-çıkışlarda sorun yoksa kablo veya monitör yüzünden olabilir. Şuan windows ekranını görebiliyor musunuz yoksa hiç mi görüntü yok?
1080 de hiç görüntü yokDiğer giriş-çıkışlarda sorun yoksa kablo veya monitör yüzünden olabilir. Şuan windows ekranını görebiliyor musunuz yoksa hiç mi görüntü yok?
Kartın güç beslemesinde sorun olma ihtimali var mı hocam? RGB varsa ışıkları yanıyor mu veya güç pini üstünde bir led ışığı vs.gpuda sorun yok deneyip aldım, idareten adlığım geforce 210 dandik bi kart takılı şuan o otomatik kurdu görüntüyü ondan alıyorm bu 1080 kurmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
1080 de hiç görüntü yok
yanıyor hocam zotac yazısıKartın güç beslemesinde sorun olma ihtimali var mı hocam? RGB varsa ışıkları yanıyor mu veya güç pini üstünde bir led ışığı vs.