Kaç para?Hocam siparişi verdim umarım pişman olmam değdiğime değer
Anakartın eğer h610 veya b660 ise 13. Nesil desteklemesi için bios güncellemen gerekebilir çünkü bu anakartlar çıktığında 13. Nesil yoktuBiosu neden güncellemeliyim hocam bilmediğim için soruyorum
Ho, ben Intel almıyorum dostum fiyatı merak ettim sadece.5899 liraya düşmüş hocam incehesapta ama gece 2 de indirim bitiyor
ASUS PRIME H610M-K anakartım bu hocamAnakartın eğer h610 veya b660 ise 13. Nesil desteklemesi için bios güncellemen gerekebilir çünkü bu anakartlar çıktığında 13. Nesil yoktu
sağolasınız hocam , bende anakart lga 1700 olduğu için mecburiyetten alıyorum satıp değiştirme gibi bir lüksüm yok şuan malesef. Umarım dediğiniz gibi güzel bir fps arışım olurHo, ben Intel almıyorum dostum fiyatı merak ettim sadece.
PUBG de FPS değerlerin düzelir
13400F al geçArkadaşlar sistemim imzamda yazıyor. i3 12100f kullanıyorum 6k civarında yeni bir işlemciye geçmek istiyorum fps oyuncusuyum i3 yetersiz gibi gelmeye başladı PUBG de falan.
Bir göz gezdirdim i5 13400f diye bir işlemci gördüm parçacık sayısı falanda güzel hoşuma gitti sizce alınır mı yoksa o fiyatlara başka bir öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.
Dediği gibi güncelle BIOSu. Büyük ihtimalle anakartının mevcut BIOS sürümü 13. nesilin varlığından haberdar değildir, işlemci listesinde 13. nesillerin de bulunduğu yeni sürümlere güncellemen sorun yaşamaman açısından iyi olurBiosu neden güncellemeliyim hocam bilmediğim için soruyorum
sağolasın hocam güncelleyeceğimDediği gibi güncelle BIOSu. Büyük ihtimalle anakartının mevcut BIOS sürümü 13. nesilin varlığından haberdar değildir, işlemci listesinde 13. nesillerin de bulunduğu yeni sürümlere güncellemen sorun yaşamaman açısından iyi olur