Neler Yeni

i5 1035g1 İşlemci hakkında

lexlaq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cevat Karahan
Arkadaşlar geçen hafta bu cihazı satın aldım ( hp 15 dw2009nt ) özellikleri orta seviye otunları rahatlıkla oynatır gibi gelmişti fakat valorant oynarken işlemci baseclock olan 1 ghz hızında çalışıyor ve hızlanmıyor bununla ilgili bilgisi olan var mı delirmek üzereyim gerçekten özellikleri işlemci malım ekrn kartı mx330 8 ram 512 ssd mevcut bilgisi olanın dönüşünü beliyorum ya da işlemci ghz hızı arttıran bildiğinz bir program var ise onunla da olabilir mi ?

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Turbo frekans falan kapalı mı normalde sıcaklığı düşük olunca çıkabiliyor ve CPU sıcaklığı nedir? ekstradan bir soğutucu ve termal macun falan alman gerekebilir.

lexlaq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cevat Karahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Soğutucu aldım ısınma işe ilgili bir problem olmuyor turbo frekansa ise çıkıyor fakat crome da falaan 2.4 ya da başka bir programda 3.2 lere kadar çıkıyor kadar oyunda 1 ghz den artmıyor güç tasarruf modu açıyor deliricem

lexlaq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cevat Karahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ghz e düşmeye başladı tek ghz e düşmeye başladı teknik ser8, member: 9304"]
Turbo frekans falan kapalı mı normalde sıcaklığı düşük olunca çıkabiliyor ve CPU sıcaklığı nedir? ekstradan bir soğutucu ve termal macun falan alman gerekebilir.
[/QUOTE]
ayrıca oyunlarda 0,19 ghz e düşmeye başladı kapatınca tekrar 1 ghz hızlarında dolaşıyor hp support a yazayım bari

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,970
Üyeler
168,224
Son üye
Umurta
Top Bottom