Neler Yeni

İ5 10400F + Gtx 1650Super Sistem

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Peki hocam bu sistemin ekran kartı tek fanlı bunun yerine dün çıkan da sistemi alsam nasıl olur?
Pek fark olmayacaktır hocam çünkü DA sistemdeki ekran kartı da tek fanlı ama benim tavsiyem bu sistem yerine DA'nın sistemi olur.

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH
Fiyat farkı önemsizse evet.
Hocam aradaki fiyat farki fark etmez da sistem daha iyiyse o zaman da sistemi alırım ve dediğim oyunlarda ultrada 80 fps üstü alırmıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pek fark olmayacaktır hocam çünkü DA sistemdeki ekran kartı da tek fanlı ama benim tavsiyem bu sistem yerine DA'nın sistemi olur.
Sorum sizede geçerli hocam.

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ssd sorunlu onun dışında pahalı.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Sorum sizede geçerli hocam.
Hocam sizin attığınız sistemde SSD kronik sorunlu,SSD'yi değiştirip o sistemi de alabilirsiniz,ikisi arasında pek fark olmayacaktır.Donanımsal olarak benzerler zaten.
DA sistemi alırsanız üzerine biraz daha bütçe kalacaktır ve AMD işlemci gelecek adına önü açık olacaktır.Ancak ileride tekrardan yükseltme yapmayı düşünmüyorsanız İ5 10400F daha mantıklı olur.

berkemelmaas

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH
https://www.gaming.gen.tr/urun/6244...6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bunu öneririm sana.

psu güven vermiyor onun dışında 7300tl bütçeden kalanla güzel bi psu ile değişirseniz işnizi görecektir.
Monitör fahil butce hocam o

Hocam sizin attığınız sistemde SSD kronik sorunlu,SSD'yi değiştirip o sistemi de alabilirsiniz,ikisi arasında pek fark olmayacaktır.Donanımsal olarak benzerler zaten.
DA sistemi alırsanız üzerine biraz daha bütçe kalacaktır ve AMD işlemci gelecek adına önü açık olacaktır.Ancak ileride tekrardan yükseltme yapmayı düşünmüyorsanız İ5 10400F daha mantıklı olur.
Simdi hocam ben bir sistem aldigimda 3-4 yil en az bir parca degistirmeyi dusunmuyorum şimdi hangisini almam daha mantikli bu arada da sistemin yanina su monitöru alacagim https://www.incehesap.com/en-ucuz-philips-242e2fa-00-23-8-ips-full-hd-gaming-monitor-fiyati-47744/

Şimdi da sistemde dediğim oyunlari ultrada 80fps üzeri oynayabilirmiyim?

Da sistemin yanina bu monitör u alacagim
Monitör fahil butce hocam o

Simdi hocam ben bir sistem aldigimda 3-4 yil en az bir parca degistirmeyi dusunmuyorum şimdi hangisini almam daha mantikli bu arada da sistemin yanina su monitöru alacagim https://www.incehesap.com/en-ucuz-philips-242e2fa-00-23-8-ips-full-hd-gaming-monitor-fiyati-47744/

Şimdi da sistemde dediğim oyunlari ultrada 80fps üzeri oynayabilirmiyim

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Şimdi da sistemde dediğim oyunlari ultrada 80fps üzeri oynayabilirmiyim?
Bunun cevabını vermiştim hocam.

Simdi hocam ben bir sistem aldigimda 3-4 yil en az bir parca degistirmeyi dusunmuyorum
O zaman DA sistemi tercih edebilirsiniz.3-4 sene sonra 5600 - 3060 ikilisi uygulayabilirsiniz sanırım.
Ya da 3 - 4 sene sonra yeni sistem alırım derseniz İntel olanı tercih edin derim.

hangisini almam daha mantikli
Arkadaşların attığı sistem daha iyiyse ona da bakabilirsiniz.

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH
Bunun cevabını vermiştim hocam.

O zaman DA sistemi tercih edebilirsiniz.3-4 sene sonra 5600 - 3060 ikilisi uygulayabilirsiniz sanırım.
Ya da 3 - 4 sene sonra yeni sistem alırım derseniz İntel olanı tercih edin derim.

Arkadaşların attığı sistem daha iyiyse ona da bakabilirsiniz.
Şöyle söyleyeyim o zaman hocam beni 5-6 yıl hiç parça değiştirmeden kullanabileceğim hangisi benim attığım sistemmi yoksa Da Sistem Mi?

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Şöyle söyleyeyim o zaman hocam beni 5-6 yıl hiç parça değiştirmeden kullanabileceğim hangisi benim attığım sistemmi yoksa Da Sistem Mi?
İkisini de hiç parça değiştirmeden kullanabilirsiniz,sadece sizin attığınız sistemdeki o SSD'yi değiştirin yeter.

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH
Top Bottom