RAMlerim hazır Corsair vengeance 16 GB ram 8x2Güzel anakart, hem ram hız aşırtma kilidi de açık. Ram olarak ne düşünüyorsunuz?
Ben zaten şuan Asus prime h310 mrr2.0 kullanıyorum 2666 MHz yayın açacağım o yüzden ramlere önem veriyorum tam kullanılması içinGüzel anakart, hem ram hız aşırtma kilidi de açık. Ram olarak ne düşünüyorsunuz?
LPX olan mı RGB olan mı?RAMlerim hazır Corsair vengeance 16 GB ram 8x2
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben zaten şuan Asus prime h310 mrr2.0 kullanıyorum 2666 MHz yayın açacağım o yüzden ramlere önem veriyorum tam kullanılması için
LpxLPX olan mı RGB olan mı?
O.C ve X.M.P sıkıntı çıkarma ihitmali var ama emin olamayız, onun mevzusu ayrı bir konu, konu dışına çıkmayalım.
Yani b560 bazooka iyi midir? ısınıyor diyorlarO.C ve X.M.P sıkıntı çıkarma ihitmali var ama emin olamayız, onun mevzusu ayrı bir konu, konu dışına çıkmayalım.
@TechPowerUp ismi değilmiş İntel Pentium'un o anakartları iyi biliyor sanırım, birde @crazyreign
corsair.lpx.almayiniz
Bu anakart şimdi 5000 MHz rammi destekliyor yoksa oc ilemi ya da normalde kaç mhz![]()
MSI B560M PRO-VDH Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B560M PRO-VDH Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B560M PRO-VDH Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 6.218,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu anakart Hardware Unboxed'ın B560 videosunda güzel değerler almıştı. 11400F'le iyi hava akışlı bir kasada sorunsuz kullanılır.
B560M PRO VDH'da var.Yani b560 bazooka iyi midir? ısınıyor diyorlar
Hem O.C ile Hem X.M.P profilleri ile.Bu anakart şimdi 5000 MHz rammi destekliyor yoksa oc ilemi ya da normalde kaç mhz
Normalde kaç MHz destekliyorB560M PRO VDH'da var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hem O.C ile Hem X.M.P profilleri ile.