Valo oynamıyorum ancak sadece bf2042 de sorun yaşadım gpu yu %80 civarında kullanıyor ancak onun da optimizasyondan olduğunu düşünüyorum. 1080p de kullanıyorumhocam sistemlerimiz tam olarak aynı ve valorantta en düşük ayarlarda 150 250 fps arası.
valo kurma şansınız yok mu yaValo oynamıyorum ancak sadece bf2042 de sorun yaşadım gpu yu %80 civarında kullanıyor ancak onun da optimizasyondan olduğunu düşünüyorum. 1080p de kullanıyorum
Nöbetteyim hocam yarın gidicem eve, yarın deneyim, hatırlatırsınız konuyu hortlatıpvalo kurma şansınız yok mu ya
i3 10105F ve rx6500xt ile o fps leri alıyorum, nvdia ayarları ve performans ayarlarını gözden geçirin.hocam sistemlerimiz tam olarak aynı ve valorantta en düşük ayarlarda 150 250 fps arası.
Nvidia ayarlarını performansa göre ayarlayın ( YouTube da çok fazla içerik var bununla ilgili), windows ayarları hakkında da bir çok içerik mevcut tek tek yazmak akla gelmez fakat performans için bir düzine ayar mevcut, çok fazla düşük FPS alıyorsunuz çümkü daha kötü bir sistemle daha iyi performans alıyorum Sizden muhtemelen bir ayar yapmadan kullanıyorsunuz ÖM den mesaj atarsanız 1 saat içinde size link atabilirim şu an dışarıdayımneleri kontrol etmeliyim?