Neler Yeni

i5 12400f için soğutucu önerisi

EPekzy

80+
Bütçe
450
Arkadaşlar merhaba, i5 12400f işlemcisine sahibim ve oyunlarda (rdr2,BF V, Mafia d.e,far cry 6 vs.) 68 ila 80 derece arasında sıcaklık değerleri oluyor böyle oynamayı pek sağlıklı görmediğim için stock soğutucu yerine kaliteli, soğutma performansı iyi olan bir soğutucu önerisi istiyorum sizlerden, şimdiden teşekkürler.

Not: 450tl bütçemi maksimum 500'e kadar esnetebilirim.

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
Bro bende benzer bı konu açmıştım cyberpunkda 82yi görüyordu arada. Benim kasa Asus gt301 bı Asus uygulaması var ai suite 3 diye onu indirdim fani süper hızlı moda alıyorum oyunu açarken 70 72 derece arası oynuyorum suan. Para harcamak istemiyosan böyle bişey de deneyebilirsin ben şuan vazgeçtim ekstra bişey almaktan

EPekzy

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bro bende benzer bı konu açmıştım cyberpunkda 82yi görüyordu arada. Benim kasa Asus gt301 bı Asus uygulaması var ai suite 3 diye onu indirdim fani süper hızlı moda alıyorum oyunu açarken 70 72 derece arası oynuyorum suan. Para harcamak istemiyosan böyle bişey de deneyebilirsin ben şuan vazgeçtim ekstra bişey almaktan
Aynısını yapıyorum da bu sefer sesten oynanmıyor :(

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
Aynısını yapıyorum da bu sefer sesten oynanmıyor :(
He evet öyle bı detay var eklemeyi unutmuşum :D kulaklık taktığımdan bana çok etki etmiyor. Fanları da tam güçte kullanmanın zararı olur mu bilmiyorum ona da bakmak gerekir belki. Yukarda belirtilen se 224 xt çok öneriliyor bende sorusturmustum en fp olan o sanırım alacaksan şayet.

Top Bottom