Ben bi keresinde intel stok fan takarken tam oturtmamıştım. Sende öyle bi sıkıntı yok dimi.hava silkulasyonu iyi ben de anlamadm 300 liralık dandik soğutucu daha performans veriyordu stoğu taktim daha sıcak oldu anlamadim
Ben bi keresinde intel stok fan takarken tam oturtmamıştım. Sende öyle bi sıkıntı yok dimi.hava silkulasyonu iyi ben de anlamadm 300 liralık dandik soğutucu daha performans veriyordu stoğu taktim daha sıcak oldu anlamadim
Olabilir emin değilim turbo modunu kapattım 60 70 dereceler dr geziyor yarin kule tipi geliyor bilgisayarcıya taktiririmBen bi keresinde intel stok fan takarken tam oturtmamıştım. Sende öyle bi sıkıntı yok dimi.
Turbo modunu bilmen iyi aslında. Ben amd kullandığımda turbı modunu 2 sene kapatıp oynamıştım. %5 % 10 performans kaybı oluyor ama 20 derece serin çalışıyor. En azından sorununu çözene kadar turbo modu kapalı kalsın. Onun ismi turbo değildi bu arada aklıma gelmedi şimdiOlabilir emin değilim turbo modunu kapattım 60 70 dereceler dr geziyor yarin kule tipi geliyor bilgisayarcıya taktiririm
link atabilir misiniz?Turbo modunu bilmen iyi aslında. Ben amd kullandığımda turbı modunu 2 sene kapatıp oynamıştım. %5 % 10 performans kaybı oluyor ama 20 derece serin çalışıyor. En azından sorununu çözene kadar turbo modu kapalı kalsın. Onun ismi turbo değildi bu arada aklıma gelmedi şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilgisayarcıya gitmene gerek yok. Vidaları uygun moda aldığında fanı takarken vidaları sıkmadan önce elinle fanın tamamını korkmadan bastırman lazım. Teknopatın YouTube de bununla alakalı videoları var. Bakıp yapabilirsin