Neler Yeni

i5 12400f vs Ryzen 5 5600x

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hanifi
21K bütçeye 3070 + 5600X bile girer. Bütçe biraz çarçur edilmiş.
Henüz alınan bir şey yok. Önerdiğin bir ürün varsa eğer link at lütfen? Bu paraya şu yapılır bu yapılır demeyin arkadaşlar, çünkü bazen 3 gün sonra bile fiyat artabiliyor, varsa önerdiğiniz ürün yada sistem link atın lütfen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam şu anda yok ama ayda 1-2 o fiyatlara düşüyor. Aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz.
Bekleyeyim bekleyeyim ama fiyatların da artmasından korkuyorum, zaten bir ton para veriliyor baktığın zaman, daha fazla fiyat artmadan halletmek istiyorum.

0101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Özer

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,718
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
18 günde ki fiyat farkına bak, teşekkür ederim ilgi alakan için, sence bu tarz bir kampanya tekrar ne zaman olur?
Hocam bekle olur kesin. Ben daha ucuzlamasını bekliyorum yaza özellikle baya düşecektir.

0101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Özer
18 günde ki fiyat farkına bak, teşekkür ederim ilgi alakan için, sence bu tarz bir kampanya tekrar ne zaman olur?
Abdullah hocam instagramdan yeni ekran kartları geleceğini ve ekran kartlarında ortalama %20 düşüş olacağını söyledi 2-3 hafta beklemenizi öneririm. Çok güzel sistemlerin geleceğini düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hanifi
Hocam bekle olur kesin. Ben daha ucuzlamasını bekliyorum yaza özellikle baya düşecektir.
Yazı bekleyemem ama en azından 2-3 hafta yada 1 ay bekleyeyim Özer'in de dediği gibi bir fiyat düşüşü olursa firmalar belki güzel kampanya yapar öyle daha ucuza gelir. Bu arada mevcut sistemim i5 7500 - 1650 super 4 gb - 16 gb ram, aldıktan sonra bunu satacağım için fiyat konusunda rahat davranıyordum açıkçası :)

Abdullah hocam instagramdan yeni ekran kartları geleceğini ve ekran kartlarında ortalama %20 düşüş olacağını söyledi 2-3 hafta beklemenizi öneririm. Çok güzel sistemlerin geleceğini düşünüyorum.
Dediğin gibi 1 ay bi beklemekte fayda var, teşekkürler, instagram @hanifi.bilir , gelişmeler oldukça birbirimizle haberleşiriz :) senin için de sakıncası yoksa tabi

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Sistemler çok pahalı bu ay daha iyileri daha uygun fiyata çıkabilir. Tabii ki karar sizindir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hanifi
Sistemler çok pahalı bu ay daha iyileri daha uygun fiyata çıkabilir. Tabii ki karar sizindir.
Birkaç arkadaş uyardı sağolsunlar senin gibi, 1 ay bekleyelim bakalım, 18 gün önce aynı sistem 15k iken şuan 20k mesela bazı yerlerde.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,718
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Yazı bekleyemem ama en azından 2-3 hafta yada 1 ay bekleyeyim Özer'in de dediği gibi bir fiyat düşüşü olursa firmalar belki güzel kampanya yapar öyle daha ucuza gelir. Bu arada mevcut sistemim i5 7500 - 1650 super 4 gb - 16 gb ram, aldıktan sonra bunu satacağım için fiyat konusunda rahat davranıyordum açıkçası :)

Dediğin gibi 1 ay bi beklemekte fayda var, teşekkürler, instagram @hanifi.bilir , gelişmeler oldukça birbirimizle haberleşiriz :) senin için de sakıncası yoksa tabi
instagram firsatgamingx beni de takip edebilirsn paylasımlar yapıyorum

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Birkaç arkadaş uyardı sağolsunlar senin gibi, 1 ay bekleyelim bakalım, 18 gün önce aynı sistem 15k iken şuan 20k mesela bazı yerlerde.
Keyfi fiyatlar olduğunu düşünüyorum. Bu ay içinde kampanyalı sistemlerin çıkabileceğini de düşünüyorum. Forum da aktif olursan kampanyaları yakalayabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hanifi

Şu ürünlerin fiyatları iyi gibi geldi bakar mısın bi dostum

Keyfi fiyatlar olduğunu düşünüyorum. Bu ay içinde kampanyalı sistemlerin çıkabileceğini de düşünüyorum. Forum da aktif olursan kampanyaları yakalayabilirsin.

sence bu linkte ki ürünlerin fiyatları nasıl?

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Top Bottom