Sistem için mi monitör için mi sordunuzKaç paraya alıyorsun
Mümkün mertebe uygun kapatmak istiyorum. 1080p de darboğaz yapacağı konusunda uyarılarda bulunmuşlardı. Sistemle uyumlu çalışabilecek şekilde bir monitör almak istiyorum.Monitör için bütçen ne
Orta seviye 144hz 1ms va panel yeter sizeMümkün mertebe uygun kapatmak istiyorum. 1080p de darboğaz yapacağı konusunda uyarılarda bulunmuşlardı. Sistemle uyumlu çalışabilecek şekilde bir monitör almak istiyorum.
Artık bir bütçe belirtecek misin?Mümkün mertebe uygun kapatmak istiyorum. 1080p de darboğaz yapacağı konusunda uyarılarda bulunmuşlardı. Sistemle uyumlu çalışabilecek şekilde bir monitör almak istiyorum.
Bunun için dar boğaz olur demişlerdi bu yüzden 2k bakıyorum.Asus TUF Gaming VG247Q1A 23.8" 1 ms Full HD 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG247Q1A 23.8" 1 ms Full HD 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG247Q1A 23.8" 1 ms Full HD 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Önerebileceğiniz bir ürün var mı 5k bandında 1ms5k bandında 2k 144 veya 165hz 1ms iyi olcaktır
VA panel böyle bir iyi sisteme alınmaz kesinlikle 3080li sistem aliniyosa IPS olmalı kesinlikle diye düşünüyorum. 2k çözünürlük IPS panel iyi bir monitör alınmalı benceOrta seviye 144hz 1ms va panel yeter size