İleriye dönüklük ve güncellik açısından 12600kMerhaba arkadaşlar Şantiye proje Bilgisayarı topluyorum 2 işlemci arasında kaldım sizce hangisi daha iyi ? Full Render çizim v.s yapılacak.
Eğer verebiliyorsan o farkı evet değeraralarında 1000 TL fiyat farkı var değermi sence ?
12600K daha iyi. Hatta Overclock olmayacaksa İ5 13500 ondan da iyi.Merhaba arkadaşlar Şantiye proje Bilgisayarı topluyorum 2 işlemci arasında kaldım sizce hangisi daha iyi ? Full Render çizim v.s yapılacak.
12600k der geçerim hacıMerhaba arkadaşlar Şantiye proje Bilgisayarı topluyorum 2 işlemci arasında kaldım sizce hangisi daha iyi ? Full Render çizim v.s yapılacak.
Fiyatı alabileceğin düzeyde olan tüm işlemcileri fiyatlarıyla beraber yaz ona göre yorum yapalım olmazsa200 dolar + kdv
reis o fiyatta böyle hazır sistemler yokmu render için200 dolar + kdv
Ben sadece 2 işlemciyi sordum Hazır sistem ne alakareis o fiyatta böyle hazır sistemler yokmu render için
Alabileceğim düzey diye bir tabir yok Müşterimin istediği 2 işlemciden birini mecbur takıcam sisteme hangisi mantıklı onu sordum sadece.Fiyatı alabileceğin düzeyde olan tüm işlemcileri fiyatlarıyla beraber yaz ona göre yorum yapalım olmazsa