Phantom Spirit öneririm.Oyun oynarken %60 yük altında felan 90larda geziyor max 100e felan ulaşıyor 1 yıllık işlemci stok fan
Buna ne almamı öneririsinz fan olarak ?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kasa zalman z3 plus anakar gigabyte b660 gaming xPhantom Spirit öneririm.
Kasa-anakart-ram modelinizi yazabilir misiniz ? Uyumlu mu diye bakalım.
Hocam sana şimdi birkaç kötü haberim var.Kasa zalman z3 plus anakar gigabyte b660 gaming x
Ramlerde bu https://app.hb.biz/IZFd8KXGysSR
Ya ilk aldığımda böyle değildi diye hatırlıyorum o yüzden termal macunu değiştirip bi denicem gibi googlede gezerken denemedim fakat boşta 50 derece oyuna girince 30dk içinde 90 95leri geçiyor5700x taktım bu sotugucuyu 13 derece fark etti bende işimi görmedi google da gezerken bile işlemci 58 dereceleri görüyordu..
İlk olarak araştırdığın için sağol kasa baya küçük maalesefHocam sana şimdi birkaç kötü haberim var.
Birincisi kasa kaç mm kule tipi soğutucu destekliyor tam cevabı yok.
Maksimum 160mm kule tipi sığdıran gördüm. O yüzden max 160mm olarak varsayacağız.
İkincisi senin ramler yüksek profilli olanlar. Bu da herhangi bir kule tipi aldığında ön fanı az yukarıya yükseltmek demek. İnşallah ölçüler doğrudur da kasaya sığar.
Phantom Spirit 154mm. Ramlere teması olursa da hafif pay olduğu için fanı az yukarı ittirirsin.
Anakartta soğutucu bloklar var ama problem yaratanlardan değil gibi duruyor.
Ben derim ki Phantom Spirit'i al dene.
Benım kasa corsair delta RGB benım işimi görmedi bu sogutucu ama sen termal macunu yenile bida dene bence..Ya ilk aldığımda böyle değildi diye hatırlıyorum o yüzden termal macunu değiştirip bi denicem gibi googlede gezerken denemedim fakat boşta 50 derece oyuna girince 30dk içinde 90 95leri geçiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk olarak araştırdığın için sağol kasa baya küçük maalesef
Bu phanrom sprit gaming gen trden alırsak kasaya uymadığı zaman iade ediliyor mu rahat ?
Ayrıca daha önce böyle değildi diye aklımda kalmış alalı 1 yılı geçti termal macun var elimde termal macunu yenileyip denesem mi ? Acaba termal macun bittiği için mi böyle
Sorunu nasıl çözdün ? Sıvı soğutucu ile miBenım kasa corsair delta RGB benım işimi görmedi bu sogutucu ama sen termal macunu yenile bida dene bence..
Bu linklere tıklanmıyor mesh bir kasam var hava akışı iyi olduğunu sanıyorumKasan mesh iyi bir hava akışı varsa üstekini alabilirsin.
Hocam dürüst olayım iade muhabbetini bilmiyorum ama çok rahat zarar vermeden kutuyu açar ve cpu üzerine koyup tahmini bir ölçüm yapabilirsiniz. (Bunu almadan bir şekilde denemeye çalışın)İlk olarak araştırdığın için sağol kasa baya küçük maalesef
Bu phanrom sprit gaming gen trden alırsak kasaya uymadığı zaman iade ediliyor mu rahat ?
Ayrıca daha önce böyle değildi diye aklımda kalmış alalı 1 yılı geçti termal macun var elimde termal macunu yenileyip denesem mi ? Acaba termal macun bittiği için mi böyle
şöyle cmleri yazıyorsa aslında kasayı açıp ölçebilirimHocam dürüst olayım iade muhabbetini bilmiyorum ama çok rahat zarar vermeden kutuyu açar ve cpu üzerine koyup tahmini bir ölçüm yapabilirsiniz. (Bunu almadan bir şekilde denemeye çalışın)
Macunun aslında ömrü uzundur ama kullanıma bağlı olarak da değişir. Yeni soğutucunuzla beraber yenilersiniz.
Hocam o kadar ince ölçü yapabilirseniz 16 cm bir şey kesin sonra 15.4 cm bir şey kesin ve deneyin sığıyor mu diye.şöyle cmleri yazıyorsa aslında kasayı açıp ölçebilirim
Ya evet uzun ömürlüdür fakat bu sıcaklıklar bana anormal gibi geldi
Soğutucuyu uyarsa taktığım zamanda sıcaklık düzelmezse bu sefer daha büyük sorun
2 3 ay idare ederim bir şekilde en son çare kasa kapağını açıp hava takviyesi yapıcaz artık
En boy 16ya 15.4 müHocam o kadar ince ölçü yapabilirseniz 16 cm bir şey kesin sonra 15.4 cm bir şey kesin ve deneyin sığıyor mu diye.
Eğer bükmeden kasaya hasar vs. vermeden sığıyorsa olur.