Nvidia driverlarında problem vardı sürüm değiştirmeyi deneyebilirsiniz.Bu iki videoda da adamin benim sistemimden dusuk olmasina ragmsn daha fazla fps aliyor benim sistemim ddr4 3800 mhz rtx4070super i5 14400F ben 200 220 araso Aliyoeum
En son surum kurulu hangisini kurayim?Nvidia driverlarında problem vardı sürüm değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
Hangi sürüm sorunsuz bilmiyorum. Önce oyun dosyalarını bi doğrulayın tekrar girin aynı şekilde sorun devam ederse DDU kullanarak NVİDİA sürücülerini kaldırın sadece 4070 driver kurun tekrar oyuna girin sorun çözüldüyse sürücüyle alakalıdır sorunsuz sürücülerden birini kurarsınız tekrardan.En son surum kurulu hangisini kurayim?
hocam 4070 super benim bide anlamadim sadce 4070 kurun derken o ne demek ?Hangi sürüm sorunsuz bilmiyorum. Önce oyun dosyalarını bi doğrulayın tekrar girin aynı şekilde sorun devam ederse DDU kullanarak NVİDİA sürücülerini kaldırın sadece 4070 driver kurun tekrar oyuna girin sorun çözüldüyse sürücüyle alakalıdır sorunsuz sürücülerden birini kurarsınız tekrardan.
bide nvdia app sorunlu diyorlar geforce expirence daha mi iyidir?Hangi sürüm sorunsuz bilmiyorum. Önce oyun dosyalarını bi doğrulayın tekrar girin aynı şekilde sorun devam ederse DDU kullanarak NVİDİA sürücülerini kaldırın sadece 4070 driver kurun tekrar oyuna girin sorun çözüldüyse sürücüyle alakalıdır sorunsuz sürücülerden birini kurarsınız tekrardan.
4070 superse onun driverını kurun geforce experience de kurabilirsiniz sorun yoktu galibahocam 4070 super benim bide anlamadim sadce 4070 kurun derken o ne demek ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bide nvdia app sorunlu diyorlar geforce expirence daha mi iyidir?
hocam sadece onun driverini kurun demissiniz onu anlamadim4070 superse onun driverını kurun geforce experience de kurabilirsiniz sorun yoktu galiba