Yardım İ5 14400F kasma sorunu

Fatihxs

80+
Reaksiyon skoru
16
Bütçe
6
Arkadaşlar ara sıra cs2 de kasma sorunu yaşıyorum bazen ara sıra fps düşüyor
Normalde 200 üstü fps veriyor ben sabit 200 fps kullanıyorum 180 hz monitör olduğu için ama ara sıra fps 120 ile 160 arasında gidip geldiği zaman aşırı derecede kasma sorunu oluyor sizce sebebi nedir arkadaşım işlemciside 14400f onda da aynı sorun bugün olmuş

Arkadaşlar ara sıra cs2 de kasma sorunu yaşıyorum bazen ara sıra fps düşüyor
Normalde 200 üstü fps veriyor ben sabit 200 fps kullanıyorum 180 hz monitör olduğu için ama ara sıra fps 120 ile 160 arasında gidip geldiği zaman aşırı derecede kasma sorunu oluyor sizce sebebi nedir arkadaşım işlemciside 14400f onda da aynı sorun bugün olmuş
Sorun yok intel illemciler fps oyunlarında iyi deiller son derce normal

oyun güncelleme alıyorsa zaman zman böyle şeyler olması normal. war thunderde ne zman grafik düzeltmesi yapacam deyip güncelleme yaptığında bu tür sorunlarla karşılaşıyorum. zamanla düzeliyor.veya tekrar güncelleme geldiinde.

Valla 7500f geçmeyi planlıyorum amd tarafında en kötü
Ya sizce mantıklımı bu dediği diğer arkadaş açıklamasını yapmış yaklasık 10yıldır intel işlemci kullanıyorum oyun içi güncelleme olmadığı haricinde bir kasma takılma yaşamadım taa ki 10400f işlemciye 3090 takıp valaronta cs oynayana kadar. Böyle şeyler olsa sadece sizdemi olur dünyada milyonlarca intel işlemci var gözünüzü seveyim ya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,620
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri