Neler Yeni

i5 3470 gt730 oynanacak oyunlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yasin
İkisindede test ettim dostum. Valorant'da 720p orta ayarlarda 100fps civarı alıyorum. Cs'de ilk aldığımda 720p düşükte 80-100 fps alıyordum. Bir kaç ayarla oynadım şimdi 60 fps alıyorum benden kaynaklı ama. Eğer çift 8gb ram yaparsan performansın artar tabi ben tek ram kullanıyorum.
Peki Minecraft? Veya internet cafe simülatör gibi oyunlar

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Merhaba sistem :
işlemci : i5 3470
ekran kartı : 4gb gt730 128 bit
Anakart : Esonic h61
Ram: 8Gb
ssd: 240 gb
hdd: 320 gb
Gta5, streamer life, int cafe simülator,zula ve mc gibi oyunları oynatır mı yüklemek istiyorum da zorlanır mı pc veya hangi oyunları hangi ayarlarda oynayabilirim
Hocam saçma sapan sitelerden almayın sistemleri turbox gibi markalardan. Apu istemiyorum demişsiniz işin garip tarafı apunun gösterdiği performans sizin sisteminizden daha iyi olması ve ileri dönük apu işlemcilerin işe yaraması.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki Minecraft? Veya internet cafe simülatör gibi oyunlar
Oyun testlerine internetten bakın Apu alırsanız 16GB ram kesinlikle şart bir sistem bulabilirsem atıcam.

https://www.itopya.com/apu-seaamd-ryzen-5-pro-4650g16gb-ddr4240-gb-ssdmasaustu-bilgisayar_h18277 Alabiliyorsanız kesinlikle bunu alın.
Oyun testide bu şekilde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yasin
Hocam saçma sapan sitelerden almayın sistemleri turbox gibi markalardan. Apu istemiyorum demişsiniz işin garip tarafı apunun gösterdiği performans sizin sisteminizden daha iyi olması ve ileri dönük apu işlemcilerin işe yaraması.

Oyun testlerine internetten bakın Apu alırsanız 16GB ram kesinlikle şart bir sistem bulabilirsem atıcam.

https://www.itopya.com/apu-seaamd-ryzen-5-pro-4650g16gb-ddr4240-gb-ssdmasaustu-bilgisayar_h18277 Alabiliyorsanız kesinlikle bunu alın.
Oyun testide bu şekil

Oyun testide bu şekilde.
Peki ryzen 3200g apu sistem topladım ama tek sorun bütçe şimdi a320m anakart alırsam SSD alabilirim ama b450m s2h alırsam da HDD alabilirim SSD alamam hangisi sizce mantıklı bana sadece Minecraft +100 FPS versin birde internet cafe simülatör gibi oyunları oynayabileyim yeter

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Peki ryzen 3200g apu sistem topladım ama tek sorun bütçe şimdi a320m anakart alırsam SSD alabilirim ama b450m s2h alırsam da HDD alabilirim SSD alamam hangisi sizce mantıklı bana sadece Minecraft +100 FPS versin birde internet cafe simülatör gibi oyunları oynayabileyim yeter
Attığım sistemi alacak kadar bütçenizi arttıramazsınız peki ? A320 almanızda sakınca yok ama b450 daha iyi tabii ki ama yinede SSD daha mantıklı. Hangi ssd yi seçtiniz bilmiyorum ama kalitesiz pahalı bir ssd yerine düzgün bir şey önerebilirim. Sadece bir kaç oyun için bilgisayar toplanmaz direkt genel performansa bakılır bu bütçede. Ayarları düşükte eski sayılacak bir laptopda bile minecraftta 100fps alabilirsiniz zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yasin
Attığım sistemi alacak kadar bütçenizi arttıramazsınız peki ? A320 almanızda sakınca yok ama b450 daha iyi tabii ki ama yinede SSD daha mantıklı. Hangi ssd yi seçtiniz bilmiyorum ama kalitesiz pahalı bir ssd yerine düzgün bir şey önerebilirim. Sadece bir kaç oyun için bilgisayar toplanmaz direkt genel performansa bakılır bu bütçede. Ayarları düşükte eski sayılacak bir laptopda bile minecraftta 100fps alabilirsiniz zaten.
A320 alıcam SSD olarak panther diye bir marka SSD önerdiler onu alıcam çünkü SSD ye sadece 500 TL param kalıyor 501 TL bile olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,319
Üyeler
166,358
Son üye
ramazans1234
Top Bottom