laptop aldı başını gitmiyor sahibindende bilgisiz birçok insan var laptop alcam diyor ama bilmiyor ne aldığını ve fiyatlar sürekli düşüncesizlik kazıkçılıktan dolayı artıyor 4 bin TL'ye sıfır laptop alınır 4.nesil i5 nePiyasaya bakmadan yorum yapmayın,laptop fiyatları aldı başını gidiyor:https://www.sahibinden.com/casper-laptop?a1722=1137019&a10539=145043
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önceki yazdığın mesajı görmüşüm,1000,1200 demişsin.
teşekkür ederim bilgi için caps lock yasak olduğuna dikkat edemedim kusura bakmayınÖncelikle derdinizi Caps kapatarak da anlatabilirsiniz. Laptopunuzda harici bir ekran kartı bulunmuyor. 1800 TL civarında gider diye düşünüyorum. "EBA CANAVARI" yazmayı unutmayın (!)
caps lock yasak olduğuna dikkat edemedim kusura bakmayınCAPS LOCK KAPATIR MISIN LÜTFEN.
B-bruhhCAPS LOCK KAPATIR MISIN LÜTFEN.
Bayılıyorum şu hareketeCAPS LOCK KAPATIR MISIN LÜTFEN.
Bu dediklerin piyasası değiştirmez dostum,durumlar böyle.laptop aldı başını gitmiyor sahibindende bilgisiz birçok insan var laptop alcam diyor ama bilmiyor ne aldığını ve fiyatlar sürekli düşüncesizlik kazıkçılıktan dolayı artıyor 4 bin TL'ye sıfır laptop alınır 4.nesil i5 ne
Çok boş yaptın sanki ? normal bir yorum yapmıştım oysa..Dostum tamam en bilgili sensin.
Hepsi zaten leblebi satar gibi satıyorlar. Bunu hepimiz biliyoruz
Bir daha yapmayız yorumumuzu senin emrin üzerine...
Arkadaş 15 20k ya yazsın satar o fiyata.
dostum şakamısın bu insanların hakkına girmek olur bence hem dahili bir ekran kartı dahi yok piyasa diyip insanları kazıklamaya gerek yok 2500 tl maks satılmalı benceBu dediklerin piyasası değiştirmez dostum,durumlar böyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok boş yaptın sanki ? normal bir yorum yapmıştım oysa..
Bu fiyatları koyan ben değilim iyi misin kardeşim ?dostum şakamısın bu insanların hakkına girmek olur bence hem dahili bir ekran kartı dahi yok piyasa diyip insanları kazıklamaya gerek yok 2500 TL maks satılmalı bence
o zaman gereksiz konusmayacaktn insanlara karsi.Çok boş yaptın sanki ? normal bir yorum yapmıştım oysa..
Ne gereksizinden bahsediyon ne biliyonda ne konuşuyon kardeşim ?o zaman gereksiz konusmayacaktn insanlara karsi.
benim fikrim 2k
o kişiler satamıyor zaten.
ne biliyonda ne konusuyorsun demekNe gereksizinden bahsediyon ne biliyonda ne konuşuyon kardeşim ?
Ben piyasayı örnek verdim ?
Sar abime EBA canavarı 1500TL eder.ARKADAŞLAR LAPTOBUMUN ÖZELLİKLERİNİ FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTIM ACABA LETGODA VEYA BİLGİSAYARCILARDA NE KADAR EDER VEYA EKRAN KARTI EKLEYEBİLİYORSAM EKLEMEM DAHA MI İYİ OLUR DURUMUM O KADAR FAZLA İYİ DEĞİL EN AZINDAN ELİMDE VARKEN BİRAZ GELİŞTİRMEM DAHA UYGUNSA ÖYLE YAPMAK İSTİYORUM DA Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle