İ5 4440S RX560 darboğaz

BeratCann

80+
Reaksiyon skoru
19
Dostlar elimde i5 4440s işlemcisi mevcut. 4 çekirdek 4 iş parçacığı.
Ekran kartım biraz eskidi. Bende yeni ekran kartı takacağım. Aklımda RX560 var. Ve oynamak istediğim oyunlar şunlar.
- CSGO
- FORZA HORİZON 4
- GTA 5
Bu oyuunları medium - high grafikte oynayabilir miyim? Darboğaz yaratır mı? İşlemci sıkıntısız besleyebilir mi ekran kartını?

( Not: Anakart H81
Ram 4gb ama 8 gb olacak
PSU 350W güncelleyeceğim, 500W yapıcam)

Darboğaz olmaz cs goyu en yüksekte oynarsın gta 5 i orta ayarlarda oynarsın forzayı bilmiyorum

rx560 ile darboğaz yaşamazsın power ı 500 watt almana gerek yok 400 watt bile işini fazlasıyla görür fazladan power a para verme onun yerine 8gb lık tek ram al 12 gb ram in olsun ilerde işlemci ekran kartı filan yükseltirsen daha iyi olur bendede şu anda gtx 1050 ile 8gb ram var işlemcimde i5 4570 BF 1 de işlemcim ve ekran kartım yeterli gelsede ram den dolayı sıkıntı yaşıyorum ram kullanınm 7.9 gb a çıkıyor oyundayden cod warzone içinde aynı şeyler geçerli biraz uzun yazdım ama amacım seni bilgilendirmek ti umarım yapabilmişimdir

rx560 ile darboğaz yaşamazsın power ı 500 watt almana gerek yok 400 watt bile işini fazlasıyla görür fazladan power a para verme onun yerine 8gb lık tek ram al 12 gb ram in olsun ilerde işlemci ekran kartı filan yükseltirsen daha iyi olur bendede şu anda gtx 1050 ile 8gb ram var işlemcimde i5 4570 BF 1 de işlemcim ve ekran kartım yeterli gelsede ram den dolayı sıkıntı yaşıyorum ram kullanınm 7.9 gb a çıkıyor oyundayden cod warzone içinde aynı şeyler geçerli biraz uzun yazdım ama amacım seni bilgilendirmek ti umarım yapabilmişimdir
https://www.itopya.com/thermaltake-litepower-450w-apfc-12cm-fanli-psu/
Bu psu yeterli olacaktır o zaman. 2 x 6-Pin PCI-E bağlantısı var. Yeterli olur galiba.

Geri