Neler Yeni

Yardım I5 9400f islemci rtx 2070 le darbogaz yaparmi

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
darboğaz olayıni yanlış anlamakla alakasi yok 9400F alnak mantıkli değil hemgeleceğe uygun değil hemde anakartların ram frekansı düşük ayrıca 9400F e en mantıklı ekran kartı 2060S ayrıca kazık bi işlemci onun yerine 10400F veya 3600 alınır
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum az önce 9400F ile 3600 kafa kafaya diyen ben değilim
Oyunlarda fark var mı ? Test at diyorum atamıyorsun bile. Boşuna tilt etme beni.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
10100 10400F ve 10400 gibi işlemciler için stok fan yeterli olacaktır lakin güzel bi fan alıp kasanı antartikaya çevirirsin ama insan tedirgin oluyo ulan intel gene soket değişcekmi diye lakin amd de bu değil alıyon soket tarafında kafa rahat :D
kafa rahat deil destek biti bitecek intel mantığ olcak bu sene

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
teste gerek yok kardeşim 6core 12threads r5 3600 6core 6threads i5 9400f bu açıklar
Deliriyorum ya. Çoklu çekirdeğin oyun performansına etkisi yok denecek kadar azdır 2020 yılındaysak.

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
Oyunlarda fark var mı ? Test at diyorum atamıyorsun bile. Boşuna tilt etme beni.
kardeşim intel fanboyluğna gerek yok senin için diyoruz yetersiz bu güzel bi işlemci değil Koskoca donanım arşivi önermiyo bildiğni okumaya devam et intel kafası işte her zaman soket değiştirip anakart masarfımı yapıcaksın ve bu anakartlar sana az ram frekansı sunuyo amd alanlar 600 tl ye 3200mhz alırken sen 2666 mhz de kalıcaksın tek kelimeyle zarar

JustPlayer004

80+ Bronze
Deliriyorum ya. Çoklu çekirdeğin oyun performansına etkisi yok denecek kadar azdır 2020 yılındaysak.
varmı var fark kardeşim oyun performansını geçtim renderda i5 9400f çöp resmen

kardeşim intel fanboyluğna gerek yok senin için diyoruz yetersiz bu güzel bi işlemci değil Koskoca donanım arşivi önermiyo bildiğni okumaya devam et intel kafası işte her zaman soket değiştirip anakart masarfımı yapıcaksın ve bu anakartlar sana az ram frekansı sunuyo amd alanlar 600 TL ye 3200mhz alırken sen 2666 mhz de kalıcaksın tek kelimeyle zarar
boşver anlamaz bu devamke intel fanboyluğuna

La oyunda thread önemli değil, 3500X ile 3600 aynı oyun performansını veriyor.

Bu dediğin hiçbir şeyi açıklamaz.
aam olay render olunca tokatlıyor r5 3600

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
varmı var fark kardeşim oyun performansını geçtim renderda i5 9400f çöp resmen

boşver anlamaz bu devamke intel fanboyluğuna

aam olay render olunca tokatlıyor r5 3600
Darboğazla renderın ne alakası var ?

kardeşim intel fanboyluğna gerek yok senin için diyoruz yetersiz bu güzel bi işlemci değil Koskoca donanım arşivi önermiyo bildiğni okumaya devam et intel kafası işte her zaman soket değiştirip anakart masarfımı yapıcaksın ve bu anakartlar sana az ram frekansı sunuyo amd alanlar 600 TL ye 3200mhz alırken sen 2666 mhz de kalıcaksın tek kelimeyle zarar
ABİ SEN ŞAKASIN YA! Kullandığım en iyi Türkçe'yi kullanacağım senin için. İyi oku.

Ben dedim ki İntel Core i5 9. Nesil F işlemcisi yani i5 9400f , Nvidia RTX 2070 ile darboğaz yapmaz. Anladın mı ?

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
Darboğazla renderın ne alakası var ?

ABİ SEN ŞAKASIN YA! Kullandığım en iyi Türkçe'yi kullanacağım senin için. İyi oku.

Ben dedim ki İntel Core i5 9. Nesil F işlemcisi yani i5 9400f , Nvidia RTX 2070 ile darboğaz yapmaz. Anladın mı ?
gerçek acıdır dostum intel kullanmaya devam et elinde patlıcak

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom