Evet darboğaz olur bütçen nedir 12.nesile geçmen daha mantıklı olurSorum başlıktaki gibi. Çok rahatsız edici derece darboğaz olur mu? Tahmini % kaç darboğaz olur?
yapar ama bu oyundan oyuna değişirSorum başlıktaki gibi. Çok rahatsız edici derece darboğaz olur mu? Tahmini % kaç darboğaz olur?
Yapmaz, kullanabilirsin.
Bende 9400 olmadığını nereden biliyorsun abicim? İntel 12.Nesil`e kadar tüm İntel Core işlemcilerini kullandım, kullanmadığım işlemci yok. Şimdi sen bana söyle senin gibi 2-3 işlemci kullanmış birine mi yoksa İntel` in neredeyse tüm işlemcilerini kullanan birine mi inansınlar? İ5 8400 bile 2060`ı rahat besliyor, 6600=2060S>2060. 9400F ile 2070S kullandım 6600 ile darboğaz yapmaz, yapsa sorun yapacak seviye de asla değil darboğaz yaşadıysan git sorununu başka yerde ara bana gelmişsin COD, BF diyorsun o oyunlarda zaten optimizasyon sıkıntısı var, güçlü işlemciler istiyor. Ben testlerimi Assassins Creed Odyssey, World war Z, Gears 5, RDR-II, Far Cry 5, Shadow of Tomb Rider gibi oyunlarda yaptım onlarda bir sıkıntı yok, yap gibi akıyor önemli olanda bu %5-10 yapsa ne yapmasa ne ki 9400F tam olarak 6600, 2060S için ideal işlemci.Ben daha düşük ekran kartında kullanan biri olarak yapar diyorum sen denemeden kafana göre yapmaz deyip üzgün atıyorsun. Şimdi kime inansın millet. Tecrübe edene mi, etmeyip yorum yapana mı? Oynasın konuyu açan arkadaş BF, CoD ve bunlar gibi işlemci odaklı oyunları ve konu açsın sonra darboğaz mı yapıyor? Konu açmıştım yapmaz demişlerdi diye.
Bende 9400 olmadığını nereden biliyorsun abicim? İntel 12.Nesil`e kadar tüm İntel Core işlemcilerini kullandım, kullanmadığım işlemci yok. Şimdi sen bana söyle senin gibi 2-3 işlemci kullanmış birine mi yoksa İntel` in neredeyse tüm işlemcilerini kullanan birine mi inansınlar? İ5 8400 bile 2060`ı rahat besliyor, 6600=2060S>2060. 9400F ile 2070S kullandım 6600 ile darboğaz yapmaz, yapsa sorun yapacak seviye de asla değil darboğaz yaşadıysan git sorununu başka yerde ara bana gelmişsin COD, BF diyorsun o oyunlarda zaten optimizasyon sıkıntısı var, güçlü işlemciler istiyor. Ben testlerimi Assassins Creed Odyssey, World war Z, Gears 5, RDR-II, Far Cry 5, Shadow of Tomb Rider gibi oyunlarda yaptım onlarda bir sıkıntı yok, yap gibi akıyor önemli olanda bu %5-10 yapsa ne yapmasa ne ki 9400F tam olarak 6600, 2060S için ideal işlemci.
Hocam direk yapmaz yerine ufak darboğaz yapar ama önemsenmeyecek şeklinde yazın yoksa buYapmaz, kullanabilirsin.
nun gibi mesajlar gelir ama tabikide rx 6600 yerine 0 da gtx 1660/1660s 2. elde de 2060 alınması mantıksızBen daha düşük ekran kartında kullanan biri olarak yapar diyorum sen denemeden kafana göre yapmaz deyip üzgün atıyorsun. Şimdi kime inansın millet. Tecrübe edene mi, etmeyip yorum yapana mı? Oynasın konuyu açan arkadaş BF, CoD ve bunlar gibi işlemci odaklı oyunları ve konu açsın sonra darboğaz mı yapıyor? Konu açmıştım yapmaz demişlerdi diye.
Bende 9400 olmadığını nereden biliyorsun abicim? İntel 12.Nesil`e kadar tüm İntel Core işlemcilerini kullandım, kullanmadığım işlemci yok. Şimdi sen bana söyle senin gibi 2-3 işlemci kullanmış birine mi yoksa İntel` in neredeyse tüm işlemcilerini kullanan birine mi inansınlar? İ5 8400 bile 2060`ı rahat besliyor, 6600=2060S>2060. 9400F ile 2070S kullandım 6600 ile darboğaz yapmaz, yapsa sorun yapacak seviye de asla değil darboğaz yaşadıysan git sorununu başka yerde ara bana gelmişsin COD, BF diyorsun o oyunlarda zaten optimizasyon sıkıntısı var, güçlü işlemciler istiyor. Ben testlerimi Assassins Creed Odyssey, World war Z, Gears 5, RDR-II, Far Cry 5, Shadow of Tomb Rider gibi oyunlarda yaptım onlarda bir sıkıntı yok, yap gibi akıyor önemli olanda bu %5-10 yapsa ne yapmasa ne ki 9400F tam olarak 6600, 2060S için ideal işlemci.