Neler Yeni

İ511400f için COOLER MASTER HYPER 212 SPECTRUM alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berk kartal
Vatan bilgisayardan Pc aldım fakat işlemci oyunlarda 10 dk geçmeden 80 85 dereceleri görüyor sanırım stok fan yetersiz kalıyor, internetten sipariş verecektim ama montaj ile bilgim olmadığı için soğutucuyu Vatan'dan alıp montajını orda yaptırmak istiyorum.
Sizce yeterli olur mu oyunlarda kaç derece ısı düşüşü alırım?

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
nk
Selamlar işlemciniz nedir ?
ayrıca Kasa modeli de belirtir misiniz

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze
Vatan bilgisayardan Pc aldım fakat işlemci oyunlarda 10 dk geçmeden 80 85 dereceleri görüyor sanırım stok fan yetersiz kalıyor, internetten sipariş verecektim ama montaj ile bilgim olmadığı için soğutucuyu Vatan'dan alıp montajını orda yaptırmak istiyorum.
Bendede aynı sorun var :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Para teklif edersen onların gözü açılır hemen yaparlar

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze
Bir onerim daha var armut uygulamasını yükle hesap aç sonra iş ver pc toplama diye sonra seni arıyorlar evine gelip montajını yaparlar ama adama para vermen lazım 50 + yol felan gönlünden ne koparsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berk kartal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bendede aynı sorun var :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Para teklif edersen onların gözü açılır hemen yaparlar
Her şeyi oradan alırsak montaj hizmeti varmış götürüp yaptıracağım eğer soğutucu yeterli olursa

egebaranakk0

80+ Silver
Montaji videolardan bakipta yapabilirsiniz aşiri basit fan montaji yapmak hr benim önerdiğim soğutucuda bu sisteme snowman t6 yakışır çok kaliteli değil ancak fiyat performans krali attiğiniz soğutucuda çok pahali

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
evet bende yenı dizdim aynı işlemci var cok ısınıyor diye turboyu bıosdan kapattım 3 4 ay sonra alıcam şuan bıle fazlasıyla yetıyor baya guclu ıslemcı

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berk kartal
evet bende yenı dizdim aynı işlemci var cok ısınıyor diye turboyu bıosdan kapattım 3 4 ay sonra alıcam şuan bıle fazlasıyla yetıyor baya guclu ıslemcı
Hocam turboyu kapamayın zararı çok diyorlar işlemciye.

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
Hocam turboyu kapamayın zararı çok diyorlar işlemciye.
kim diyor ne zararı varmış hiç öyle bir şey görmedim undervolt yapmak yerıne turboyu kapattım ısıyı düşürmek için mantıklı bir çözüm zararı oldugunu düşünmüyorum acıkcası

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
kim diyor ne zararı varmış hiç öyle bir şey görmedim undervolt yapmak yerıne turboyu kapattım ısıyı düşürmek için mantıklı bir çözüm zararı oldugunu düşünmüyorum acıkcası
Turboyu kapattıktan sonra ne anlamı kaldı 11400 ün?

Top Bottom