Neler Yeni

I7 10700K vs I9 9900K

Çınar Yaşar

80+ Gold
tekli çekirdek daha iyi alıyor :D cs:go da @EZ4USKY arkadaşı cs:go oynuyor

Hadi kardeşim hadi ya. Daha fazla uğraşamam senle elinin altında internet var otur araştır. 8700K stock hızda. Eğer OC'lu versiyonunu görmek istersen Enerqia eski yayınlara bak. 1050Ti ile yayın açıkken bile 800'leri görüyor. Hangi Ryzen'de 800 alacaksın 300 alamıyor :D

2.24'den itibaren izle yayın açık aldığı FPS. Sistemde 8700K+1050Ti.

Hemen gidiyorsunuz abdullahın videosuna bakıp konuşursunuz
Hadi diyelim ki adamın PC'si artık eskidi ve CS:GO da sıktı yeni oyunlar için işlemcisi yetmiyor değiştirmek istedi anakart değişicek + ram değişicek + soğutucusu değişicek anladın mı şimdi olayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

@_cinar_yasar_DA yanlış anlama beni sadece örnek.

Bence fazla iddialaşma bir kaç FPS dediğin. Tekli çekirdek'te dünyalar olur :)

Oyun oynayacaksan sadece İntel tek geçerim. Yayın yapacaksan 1080P vs. 3900X derim fakat sadece oyun oynayacaksan İntel derim.

Aşağıya resim ekliyorum CPU - Z ekran görüntüsü. Taze Taze sonuçlar karşılaştırdığım işlemci İntel 10700 gerisini sana bırakıyorum.

Alıntıyı görüntüle
Hah işte böyle söyleyin direk FANBOY demeyin, Intel yeni bir soğutucu gerektiriyor ve tekli çekirdekte tamam daha iyi fakat ileride çoklu çekirdek önemli olacak ve o zaman görün işte

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Hadi diyelim ki adamın PC'si artık eskidi ve CS:GO da sıktı yeni oyunlar için işlemcisi yetmiyor değiştirmek istedi anakart değişicek + ram değişicek + soğutucusu değişicek anladın mı şimdi olayı
Ne alaka R9 işlemci mi alıcak çocuk o işlemci eskidiğinde AMD'dede değiştirmesi gerekicek arkadşaımla yarı profesyonel oynuyoruz o yüzden sıkamaz

isimsizüye

80+ Gold
İ7 10700K yıllarca götürür kardeşim :D gidipde r9 3900x önermenin ne anlamı var adamların derdi oyun. render olsa eyvallah derim gidiyorsunuz abdullahın videosuna bakıp konuşuyorsunuz eskidiği zamanda amd dede değiştircek

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
İ7 10700K yıllarca götürür kardeşim :D gidipde r9 3900x önermenin ne anlamı var adamların derdi oyun. render olsa eyvallah derim gidiyorsunuz abdullahın videosuna bakıp konuşuyorsunuz eskidiği zamanda amd dede değiştircek
Reaksiyon kazandırma la gülücük atma :D

Çınar Yaşar

80+ Gold
İ7 10700K yıllarca götürür kardeşim :D gidipde r9 3900x önermenin ne anlamı var adamların derdi oyun. render olsa eyvallah derim gidiyorsunuz abdullahın videosuna bakıp konuşuyorsunuz
Tamam diyelim ki CS:GO sıktı 4-5 yıl sonra yeni çıkan bir oyun var onu oynayacak, ilerde de oyunlar çoklu çekirdek gerektirecek o zaman bir şey diyebilecek misin, hemde ben sana o kadar zaman götürmez demedim

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Hayır yani o pc eskidiğinde AMD işlemci olsa bile o anakart yine değişicek D:

isimsizüye

80+ Gold
Tamam diyelim ki CS:GO sıktı 4-5 yıl sonra yeni çıkan bir oyun var onu oynayacak, ilerde de oyunlar çoklu çekirdek gerektirecek o zaman bir şey diyebilecek misin, hemde ben sana o kadar zaman götürmez demedim
i7 10700k da her oyunu açar canım benim 4 core 4 threads oyunların yarısı :D i7 10700k boşamı geldi intel boşamı yükselti çekirdekleri nasıl bir fanboysun

Hayır yani o PC eskidiğinde AMD işlemci olsa bile o anakart yine değişicek D:
daha oyunlar çoklu çekirdeği kullanmıyor daha.

Çınar Yaşar

80+ Gold

Çınar Yaşar

80+ Gold
i7 10700k da her oyunu açar canım benim 4 core 4 threads oyunların yarısı :D i7 10700k boşamı geldi intel boşamı yükselti çekirdekleri nasıl bir fanboysun

daha oyunlar çoklu çekirdeği kullanmıyor daha.
Demekki tam yükseltememiş, Intel'in alınmaması için birçok sebebim var ama Intel'in tek artısı OYUN

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Ha gayret birazdan orta yolda buluşacaksınız :)

Top Bottom