Çınar Yaşar
80+ Gold
Hadi diyelim ki adamın PC'si artık eskidi ve CS:GO da sıktı yeni oyunlar için işlemcisi yetmiyor değiştirmek istedi anakart değişicek + ram değişicek + soğutucusu değişicek anladın mı şimdi olayıtekli çekirdek daha iyi alıyorcs:go da @EZ4USKY arkadaşı cs:go oynuyor
Hadi kardeşim hadi ya. Daha fazla uğraşamam senle elinin altında internet var otur araştır. 8700K stock hızda. Eğer OC'lu versiyonunu görmek istersen Enerqia eski yayınlara bak. 1050Ti ile yayın açıkken bile 800'leri görüyor. Hangi Ryzen'de 800 alacaksın 300 alamıyor
2.24'den itibaren izle yayın açık aldığı FPS. Sistemde 8700K+1050Ti.
Hemen gidiyorsunuz abdullahın videosuna bakıp konuşursunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hah işte böyle söyleyin direk FANBOY demeyin, Intel yeni bir soğutucu gerektiriyor ve tekli çekirdekte tamam daha iyi fakat ileride çoklu çekirdek önemli olacak ve o zaman görün işte@_cinar_yasar_DA yanlış anlama beni sadece örnek.
Bence fazla iddialaşma bir kaç FPS dediğin. Tekli çekirdek'te dünyalar olur
Oyun oynayacaksan sadece İntel tek geçerim. Yayın yapacaksan 1080P vs. 3900X derim fakat sadece oyun oynayacaksan İntel derim.
Aşağıya resim ekliyorum CPU - Z ekran görüntüsü. Taze Taze sonuçlar karşılaştırdığım işlemci İntel 10700 gerisini sana bırakıyorum.
Alıntıyı görüntüle