Kapatırsın da kapatırsan bilgisayar 2-3 dakika sonra aşırı ısınmadan kapanırpeki o ghz düşürmesini kapatabilme şansımız var mı?
Ryzenlere de bakabilirsin bu arada. Laptoplarda daha verimli intelden ısınma ve performans olarak.acer nitro şart o zaman
önerin var mı hocam soğutması iyi laptop 20 ye kadar bütçe var fakat hepsini kullanmakta istemiyorum açıkçasıRyzenlere de bakabilirsin bu arada. Laptoplarda daha verimli intelden ısınma ve performans olarak.
önerin var mı hocam soğutması iyi laptop 20 ye kadar bütçe var fakat hepsini kullanmakta istemiyorum açıkçası ryzenli olupRyzenlere de bakabilirsin bu arada. Laptoplarda daha verimli intelden ısınma ve performans olarak.
16K ya Asus ROG serisinden iyi bir cihaz vardı ama stok bitmiş herhalde bulamadım. Başka iyi bir model bilen varsa atabilir ama ben bilmiyorum şuan.önerin var mı hocam soğutması iyi laptop 20 ye kadar bütçe var fakat hepsini kullanmakta istemiyorum açıkçası
Değmez bence. Nitro da uzun yıllar sorunsuz götürür.6000-7000 vermeye değer mi o fark
18 k vatanda su an dediğiniz model g15 rog strix galiba16K ya Asus ROG serisinden iyi bir cihaz vardı ama stok bitmiş herhalde bulamadım. Başka iyi bir model bilen varsa atabilir ama ben bilmiyorum şuan.
4 core 8 thread az olmaz mı?Bir iki önerim olacak fikir vermesi için atıyorum
ASUS Tuf F15 240hz 15.6" Gaming Laptop Intel I7-11370h 16gb Ram Nvıdıa Geforce Rtx 3070 1tb Pcıe Ssd Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ASUS Tuf F15 240hz 15.6" Gaming Laptop Intel I7-11370h 16gb Ram Nvıdıa Geforce Rtx 3070 1tb Pcıe Ssd yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.glASUS Rog Zephyrus Ga503qm-hn022a1 Ryzen7 5800hs 16gb 1tbssd Rtx3060 15.6
ASUS Rog Zephyrus Ga503qm-hn022a1 Ryzen7 5800hs 16gb 1tbssd Rtx3060 15.6ty.gl
Doğru haklısın. İşlemciyi 10. Nesil sanmıştım pardon. Altındaki cihaz ekranı dışında fena değil18 k vatanda su an dediğiniz model g15 rog strix galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
4 core 8 thread az olmaz mı?
Onlarca G15 var o yüzden ben direk dediğim modeli atayım. Stoklara 16-17K civarı gelirse bence bunu al.18 k vatanda su an dediğiniz model g15 rog strix galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
4 core 8 thread az olmaz mı?
Onlarca G15 var o yüzden ben direk dediğim modeli atayım. Stoklara 16-17K civarı gelirse bence bunu al.
hade bakam nitro mu bu muOnlarca G15 var o yüzden ben direk dediğim modeli atayım. Stoklara 16-17K civarı gelirse bence bunu al.
Asus Strix G15 Amd Ryzen 7 5800H notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus Strix G15 Amd Ryzen 7 5800H notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com