laptop işlemcisi hocam laptop dışında sadece özel anakartlarda kullanıla bilir onuda çok zor bulursunuz bulsanız bile pahalı olacaktırİ7 2670qm işlemcim icin anakart bulmadım.
pc anakart standartında mobil işlemci anakartları var buna bakabilirsiniz h55'in 2. nesil desteklediğinden emin değilim amaEvet biliyorum laptop grafik kartı arızalandı bende masaüstüne geçmeye çalışıyım dedim ama bulamadım daha once yapanlar olmuş o yüzden konu açtım
Bazı yerlerde desteklemediğini yazmışlar bazi yerlerde hm65mall anakartinin destekledigini yazmışlar ama onu da bulamadımpc anakart standartında mobil işlemci anakartları var buna bakabilirsiniz h55'in 2. nesil desteklediğinden emin değilim ama
![]()
Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bazı yerlerde desteklemediğini yazmışlar bazi yerlerde hm65mall anakartinin destekledigini yazmışlar ama onu da bulamadım
Bu karta haricî ekran kartı takılabilir mi ben girişini göremedim
attğımda yokmuş ama bunda va üzerinde işlemcide geliyorBu karta haricî ekran kartı takılabilir mi ben girişini göremedim