Ya bu kadar anakart adını nasıl aklında tutuyorsun ? ben am4 ve 9. 10. Nesiller dışında bilmiyorum.Z68 chipsetli anakartlara göz gezdir.
Veya bulduğun modeller varsa bana at.
En ucuz bu sıfır akakçedeBütçe max 500tl ikinci elde olabilir. (4 Ram slotlu ve 32GB desteği olmak zorunda.)
Bu kadar pahalı mıymış yahu? Neyse bu işten hayır gelmezdi zaten.En ucuz bu sıfır akakçede
Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
2 slotlu var istersenBu kadar pahalı mıymış yahu? Neyse bu işten hayır gelmezdi zaten.
hayırdır hocam en eski i7 sordun şimdi de buBu kadar pahalı mıymış yahu? Neyse bu işten hayır gelmezdi zaten.
İkinci elde fiyatının 2 katına satmayı planlıyordum I7 işlemcili 32GB ramli sistem diyehayırdır hocam en eski i7 sordun şimdi de bu
sistem ne için lazımdı özel değilse merak ettım
DDR3 16GB ram var mı?2 slotlu var istersen
kolay gelsinİkinci elde fiyatının 2 katına satmayı planlıyordum I7 işlemcili 32GB ramli sistem diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
DDR3 16GB ram var mı?
1151 soket bu 2700 1155 değilmi yanılıyorsam kb ?En ucuz bu sıfır akakçede
Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Hiç anlamıyorum intelden amd olsa neysede ama intel aşırı detaylı1151 soket bu 2700 1155 değilmi yanılıyorsam kb ?