Neler Yeni

i710700f mi i710700kf mi

sbaran21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sefer Baran Demir
arkadaşlar selam ekran kartım rtx 3060 onun yanına da güzel bi intel alalım dedim açıkçası.Ürünü vatandan alacağım,lütfen internette daha ucuz yazmayın ben montaj işinden falan anlamıyorum cunku,bi sıkıntı oldumuydu vatana götürürüm kapımın önü:) ne gibi farklılıklar var bu işlemcide? k serisi 5.1 ghz veriyor yanlımıyorsam,normaller 4.7.onun dışında bi farklılık var mı? varsa yazarmısınız? çünkü arada 600 tl gibi bi fark var ona göre alacağım

mortah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Yakup Efe Sarıkaya
arkadaşlar selam ekran kartım rtx 3060 onun yanına da güzel bi intel alalım dedim açıkçası.Ürünü vatandan alacağım,lütfen internette daha ucuz yazmayın ben montaj işinden falan anlamıyorum cunku,bi sıkıntı oldumuydu vatana götürürüm kapımın önü:) ne gibi farklılıklar var bu işlemcide? k serisi 5.1 ghz veriyor yanlımıyorsam,normaller 4.7.onun dışında bi farklılık var mı? varsa yazarmısınız? çünkü arada 600 TL gibi bi fark var ona göre alacağım
K olunca overclock yapabilirsin 11600k da iyi olur hatta 11400f bile besler ama yakın gelecelte 3080 e falan gecmezsen 11600k mis gibi gider yanına

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
arkadaşlar selam ekran kartım rtx 3060 onun yanına da güzel bi intel alalım dedim açıkçası.Ürünü vatandan alacağım,lütfen internette daha ucuz yazmayın ben montaj işinden falan anlamıyorum cunku,bi sıkıntı oldumuydu vatana götürürüm kapımın önü:) ne gibi farklılıklar var bu işlemcide? k serisi 5.1 ghz veriyor yanlımıyorsam,normaller 4.7.onun dışında bi farklılık var mı? varsa yazarmısınız? çünkü arada 600 TL gibi bi fark var ona göre alacağım
Anakartın Z serisi mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üstelik sabit 5.1GHz vermiyor diye biliyorum.

whoamii

80+ Silver
İntelde yanında "F" ibaresi varsa dahili grafik birimi bulunmuyor demektir, yanında "K" ibaresi varsa çarpan kilidi açık demektir. KF ikisinin arasından daha iyi bir tercih olacaktır.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Anakart Z serisi mi olacak
Öyle olacak ise KF olanı al, Overclock ile diğerinden daha iyi bir performansa sahip olursun

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Z Serisi anakartın varsa KF al

sbaran21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sefer Baran Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakartın Z serisi mi?

Üstelik sabit 5.1GHz vermiyor diye biliyorum.
evet z490

Z Serisi anakartın varsa KF al
neden peki hocam?

Anakart Z serisi mi olacak
Öyle olacak ise KF olanı al, Overclock ile diğerinden daha iyi bir performansa sahip olursun
evet anakartım z serisi ama o.c nasıl yapacağımı bilmişyorm

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
evet z490

neden peki hocam?

evet anakartım z serisi ama o.c nasıl yapacağımı bilmişyorm
Eğer KF alırsan yeni bir soğutucu alman lazım çünkü içinden soğutma çıkmıyor
haberin olsun

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
neden peki hocam?
Z serisi anakarta çarpan kilidi kapalı işlemci alınmazı mantıklı olmaz KF alın OC yaparsınız iyi bir soğutucuda lazım tabii ki

sbaran21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sefer Baran Demir
Eğer KF alırsan yeni bir soğutucu alman lazım çünkü içinden soğutma çıkmıyor
haberin olsun
thermaltake ux200 var ama ağustos gibi sıvı soğutma gelicek yurtdışından birazcık bu soğutucuyla idare etcem acıkcası

Z serisi anakarta çarpan kilidi kapalı işlemci alınmazı mantıklı olmaz KF alın OC yaparsınız iyi bir soğutmanızda varsa
thermaltake ux200 var ama ağustos gibi sıvı soğutma gelicek yurtdışından birazcık bu soğutucuyla idare etcem acıkcası

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Z serisi anakart olmazsa K ibaresi olsa bile OC yapamıyorsunuz çünkü. Z serisi olmasaydı paranız boşa gitmesin diye

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

yeterli olur sıvı soğutucuya geçene kadar

sbaran21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sefer Baran Demir
Z serisi anakart olmazsa K ibaresi olsa bile OC yapamıyorsunuz çünkü. Z serisi olmasaydı paranız boşa gitmesin diye
daha anakart almadım ama z490 msi mpg düşünüyordum diyelimki i710700f aldım anakart ne olur?

yeterli olur sıvı soğutucuya geçene kadar
daha anakart almadım ama z490 msi mpg düşünüyordum diyelimki i710700f aldım anakart ne olur?

Z serisi anakarta çarpan kilidi kapalı işlemci alınmazı mantıklı olmaz KF alın OC yaparsınız iyi bir soğutucuda lazım tabii ki

Top Bottom