açtım ama malesef kimse yardım etmiyorTR'ye gönderilmiyor lt720 ya da ls720. PSU güzelmiş ama kutusuz diyor. Lancool3 kasa olarak daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendi konunu açmalısın.
açtım ama malesef kimse yardım etmiyorTR'ye gönderilmiyor lt720 ya da ls720. PSU güzelmiş ama kutusuz diyor. Lancool3 kasa olarak daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendi konunu açmalısın.
corsair da PCle gen5.0 desteği yok ama sanırımMSI soğutma kötü onu alma. Attığım lianli uni fan 360mm'yi al o çok dahaiyi ve sessiz.
Kasayı lancool 3 seçmişsin o güzel ama attığım linkte daha ucuz attığım linkten al.
PSU'yu da MSI yerine attığım Corsair'i al daha iyi.
Var. Shift modelleri gen5 destekli.corsair da PCle gen5.0 desteği yok ama sanırım
Görünüş kısmı kişisel tercih tabii değişir ona sözüm yok zaten. Modülerlik ve ergonomi bakımından baya ilerde lancool 3. Sadece mesh olmasından dolayı değil aslında.lancool un iyi olma sebebi hem fanlı olması hem de mesh olması.
Bunlar standart zaten. Ön tarafta 3.0 ve üstü USB portuna ne gerek var. Kasanın arkasındakileri kullanırsın daha çok hız isteyen işler için.Lian li kasada sadece 3.0 usb var. 3.1 - 3.2 seçeneği olan var mı
![]()
BenQ Mobiuz EX2710Q 27" 1 ms 2K IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BenQ Mobiuz EX2710Q 27" 1 ms 2K IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! BenQ Mobiuz EX2710Q 27" 1 ms 2K IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 10.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
evet fiyat biraz yüksek geldiDaha kötüsünü bulamazsın. Lütfen başka monitör atmak yerine 12500TL fazla geldiyse söyle ona göre önereyim.
O zaman daha ucuz kasa tercih et yine de BenQ al ya da 4500 Tl olan MSI güç kaynağı al.evet fiyat biraz yüksek geldi