Neler Yeni

İ9-9900 K + 2080 Tİ için hangi SSD alınmalı?

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Samsung görüp atlamıyorum kendim kullanıyorum insanlar 3 4 yıl sonra SSD performans kaybı yaşıyorum gibi konular açarken ben arkama garantiyi alabiliyorum xpg ömrü vs nedir bilemem ama genel olarak bakarsak senin için belki hızlı olması daha önemlidir onu tercih edersin bana göre uzun ömürlü olması iyidir o yüzden samsung tercih ederim.
Karşısaındaki ssd James Donkey değil yalnız daş gibi ssd.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Karşısaındaki SSD James Donkey değil yalnız daş gibi SSD.
Şahsen 2 yıl garantisi varmış sanırım bakıp gördüğüm kadarıyla teknolojik alet bu sonuçta 3.yılında bozulmayacağının garantisini veremezsin markaya lafım yok fakat "teknolojik ürün" bu sebepten dolayı "daş" gibi bir ssd olmasının önemi yok en azından benim için böyle alırken bu yüzden zaten +50 koyup samsungu tercih ettim.Samsungun bozulmayacağının garantisini veremem 3. yılında vs fakat garanti avantajı var

berk95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Berk Sürmelioğlu
yalnı
Şahsen 2 yıl garantisi varmış sanırım bakıp gördüğüm kadarıyla teknolojik alet bu sonuçta 3.yılında bozulmayacağının garantisini veremezsin markaya lafım yok fakat "teknolojik ürün" bu sebepten dolayı "daş" gibi bir SSD olmasının önemi yok en azından benim için böyle alırken bu yüzden zaten +50 koyup samsungu tercih ettim.

yalnız fiyat farkı +50den biraz fazla duruyor şu an. +500 gibi bir şey

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
yalnı

Daha yavaş ve daha geride bir standart kullanan ssdye bir de fazladan para ödemem şahsen.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
yalnı

ben alalı 2 3 yıl oldu sanırım tam emin değilim senin tercihin senin kararın mesajları okudun gerisi senin tercihin.+500 değil +5tl bile olsa ben sana +5tl koyup onu al diyemem senin kendi kararın her zaman daha iyi emin ol ilerde sorun yaşadığında forumda "oneomous" kişinin dediğini dikkate almayıp keşke bunu almasaydım dememen önemli kendi düşen ağlamaz misali

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
ben alalı 2 3 yıl oldu sanırım tam emin değilim senin tercihin senin kararın mesajları okudun gerisi senin tercihin.+500 değil +5tl bile olsa ben sana +5tl koyup onu al diyemem senin kendi kararın her zaman daha iyi emin ol ilerde sorun yaşadığında forumda "oneomous" kişinin dediğini dikkate almayıp keşke bunu almasaydım dememen önemli kendi düşen ağlamaz misali
Abarttın be sanki arkadaşa jd ssd aldırıyoruz sorun yaşayacağı neredeyse kesin.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Abarttın be sanki arkadaşa jd SSD aldırıyoruz sorun yaşayacağı neredeyse kesin.
Yazdığım şeyden nasıl ssdyi kötülediğimi anlayabiliyorsunuz anlamıyorum.Arkadaş bizim yazdıklarımız gördü artık kendi tercihi ben samsung almazsan bozulur sonra "mszeyrek" neden bana aldırdı diye üzülürsün yazmıyorum.Fazla uzatmaya gerek yok konuyu

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Yazdığım şeyden nasıl ssdyi kötülediğimi anlayabiliyorsunuz anlamıyorum.Arkadaş bizim yazdıklarımız gördü artık kendi tercihi ben samsung almazsan bozulur sonra "mszeyrek" neden bana aldırdı diye üzülürsün yazmıyorum.Fazla uzatmaya gerek yok konuyu
Ssdyi kötüledin demedim sanki mutlaka sorun çıkaracakmış gibi konuştuğunu söyledim.

berk95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Berk Sürmelioğlu

ben bugün bx500 alma hatasından döndüm forum sayesinde bilgim 0’dı ama sorup görüp araştırıp öğreniyorum.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Hocam sstemi versene bir tur atıp geri getiriyim. 😂

Top Bottom