R RoflyTako 80+ Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 42 Dahası Reaksiyon skoru 16 İsim Taha Milli 9 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 MBZ| yazmış: Şu an ne beliledin yaz istersen. 10700K ve Z490 Tomahawk dedik. Devamı için tıklayın... +rtx 3070 başka aklımda fazla yok ben o mindfactory üzerinden devam etmeyi düşünüyorum bakmaya
MBZ| yazmış: Şu an ne beliledin yaz istersen. 10700K ve Z490 Tomahawk dedik. Devamı için tıklayın... +rtx 3070 başka aklımda fazla yok ben o mindfactory üzerinden devam etmeyi düşünüyorum bakmaya
crazyreign 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 28,059 En İyi Cevap 80 Dahası Reaksiyon skoru 38,610 Konum Cinayet Büro İsim Hayalet İlgilendiği Kategoriler fotoşop 9 Kasım 2020 #28 RoflyTako yazmış: ya ben toplam bi hesaplayıp ona göre ram falan ayarlasak olur mu? Devamı için tıklayın... Tabii ki. RoflyTako yazmış: +rtx 3070 başka aklımda fazla yok ben o mindfactory üzerinden devam etmeyi düşünüyorum bakmaya Devamı için tıklayın... Sen en son tüm parçaları liste olarak at, biz sana söyleriz bir şeyin değişmesi lazım mı diye.
RoflyTako yazmış: ya ben toplam bi hesaplayıp ona göre ram falan ayarlasak olur mu? Devamı için tıklayın... Tabii ki. RoflyTako yazmış: +rtx 3070 başka aklımda fazla yok ben o mindfactory üzerinden devam etmeyi düşünüyorum bakmaya Devamı için tıklayın... Sen en son tüm parçaları liste olarak at, biz sana söyleriz bir şeyin değişmesi lazım mı diye.
B Blue 80+ Silver Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2,798 En İyi Cevap 8 9 Kasım 2020 #29 Mesela 8+8 CPU çıkışı olan bir PSU ekle. Bu arada fiyat olarak bazen Amazon.de daha iyi olabiliyor, oraya da bak fiyat için.
Mesela 8+8 CPU çıkışı olan bir PSU ekle. Bu arada fiyat olarak bazen Amazon.de daha iyi olabiliyor, oraya da bak fiyat için.