Iade/değişime eksik ürün gönderdim

Cakrash

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,314
merhaba m1 v5 klavyemin çift tıklama ve kasasının tam oturmama sıkıntısı vardı bende ggtrye yolladım şehir dışından yeni gelmiştim laptopu masaya dizerken usb çoklayıcı da ki dongle ile bakıştım dongleyi içine koymayı unutmuşum ilk defa böyle bir şey yaşıyorum iade/değişim sürecim nasıl etkilenir? daha önce buna benzer durum yaşayan var mı

merhaba m1 v5 klavyemin çift tıklama ve kasasının tam oturmama sıkıntısı vardı bende ggtrye yolladım şehir dışından yeni gelmiştim laptopu masaya dizerken usb çoklayıcı da ki dongle ile bakıştım dongleyi içine koymayı unutmuşum ilk defa böyle bir şey yaşıyorum iade/değişim sürecim nasıl etkilenir? daha önce buna benzer durum yaşayan var mı
Ben yaşadın ekran kartını verdim garantiye kabloyu unuttum onu istediler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen verdikleri kodla yolla ve haber ver

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,408
Üyeler
187,329
Son üye
Uzay_efe
Geri