Neler Yeni

İade ederken gönderilen hediyeleri geri vermem gerekli mi?

ALiveTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ali ÖZER
Merhabalar Trendyol sitesinden nargile aldım ve aldığım nargileye lüle dahil değildi bir kampanya yapmışlar ve bir süre boyunca lüle hediye ediyorlardı ve bunu ilanda belirtmemişleri satıcıya soru sorunca söylediler ben nargileyi iade edicem ama lüle kullanılmış lüleyi bu şekil versem sorun çıkarırlar mı yada lüleyi hiç vermesem kabul ederler mi çünkü sonuçta bu fiyata dahil değildi ve bir hediye.

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Ürün iade edilirken, içerisinde gelen hediye, çıkartma ve benzeri şeyler de gönderilmelidir diye biliyorum. Sonuçta satın alınan ürüne bağlı olarak gönderilmiş bir şey.

NespaY

80+ Silver
Merhabalar Trendyol sitesinden nargile aldım ve aldığım nargileye lüle dahil değildi bir kampanya yapmışlar ve bir süre boyunca lüle hediye ediyorlardı ve bunu ilanda belirtmemişleri satıcıya soru sorunca söylediler ben nargileyi iade edicem ama lüle kullanılmış lüleyi bu şekil versem sorun çıkarırlar mı yada lüleyi hiç vermesem kabul ederler mi çünkü sonuçta bu fiyata dahil değildi ve bir hediye.
Evet göndermen gerekiyor fakat satıcıya neden sormuyorsun?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,135
İsim
Hacı
Poşetine kadar herşeyiyle göndermeniz gerekiyor.

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Mustafa tsn
Göndermen gerekiyor bu arada kullanılmış diyorsun iaden kabul olmayabilir

Top Bottom